Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Avainmedian uusi toiminnanjohtaja on Eero Antturi

 

Toiminnanjohtaja Eero Antturi.

– Päällimmäisenä mielessäni on kiitollisuus ja tunne etuoikeudesta, että tällainen tehtävä on minulle tarjottu, Eero Antturi sanoo.

Avainmedian viestintäpäällikkö Eero Antturi on valittu Avainmedian toiminnanjohtajaksi 10.6.2023 alkaen.

Avainmedia Lähetysjärjestö ry:n hallitus ja toiminnanjohtaja Marko Selkomaa laativat keväällä 2023 yhdessä sopimuksen työsuhteen päättämisestä, jonka mukaisesti Marko Selkomaan työsuhde päättyi 9.6.2023. Selkomaa toimi Avainmedian apulaistoiminnanjohtajana 1.1.2020 alkaen ja toiminnanjohtajana 1.6.2021 alkaen.

Dei, suomigospel, neliöb. 11.-17.6.

– Medialähetystyöllä on valtavat mahdollisuudet viestintäteknologian jatkuvasti kehittyessä. On ollut etuoikeus palvella kolme ja puoli vuotta Avainmedia Lähetysjärjestöä. Päädyimme yhteiseen sopimukseen, että tämänhetkiselle Avainmedian työlle ja kehitykselle erilainen johtajuustyyli on tarpeellinen, sanoo Marko Selkomaa.

Avainmedia Lähetysjärjestön hallituksen puheenjohtaja Mikko Jokisaari toteaa:

– Marko Selkomaan aikana Avainmedia kehitti yhdessä hallituksen ja henkilökunnan kanssa yhdistykselle uuden strategian, jonka myönteiset vaikutukset heijastuvat vielä pitkälle tulevaisuuteen. Lisäksi viime vuosi oli erityisen hyvä koko talon kehittymisen ja talouden kannalta. Hieman haikeana toivon Markolle menestystä ja hyvää jatkoa uusissa tehtävissä.

Media-alan ammattilainen

Avainmedian toiminnanjohtajan sijaisena toimi loppukeväällä yhdistyksen viestintäpäällikkö Eero Antturi, joka valittiin toiminnanjohtajaksi 10.6.2023 alkaen.

– Eero Antturin lupautuminen toiminnanjohtajan tehtävään on siunaus koko Avainmedian työyhteisölle. Eero on media-alan ja viestinnän rautainen ammattilainen. Yrittäjätaustan omaavana hän hallitsee erinomaisesti taloushallinnon. Olemme oppineet tuntemaan Eeron aktiivisena ja osaavana tekijänä myös henkilösuhteiden hoidossa. Siunaamme Avainmedian hallituksena kokosydämisesti Eeroa hänen astuessaan uuteen vaiheeseen palvelutyössään! Mikko Jokisaari sanoo.

Eero Antturi kertoo olevansa kiitollinen:

– Päällimmäisenä mielessäni on kiitollisuus ja tunne etuoikeudesta, että tällainen tehtävä on minulle tarjottu. En pidä sitä millään tavoin itsestäänselvyytenä enkä ollut edes osannut tätä ennakoida, Eero Antturi kertoo.

– Koen uuden tilanteen mahdollisuutena yhdessä Avainmedian hallituksen kanssa luoda henkilökunnalle toimintaedellytykset, jossa kaikki voisivat menestyä ja edistyä tehtävissään ja sen myötä medialähetystyö saisi kasvaa ja tavoittaa yhä useampia ihmisiä.

– Haasteita ja huoliakin kantautuu aika ajoin korviimme ja tarvitsemme esirukouksia, aivan erityisesti työyhteydessämme olevien henkilöiden puolesta, jotka parhaillaankin joissain maissa ovat vangittuina tai syytettyinä evankeliumin tähden. Pyydänkin esirukoustukea työmme tukijoilta henkilökuntamme puolesta.

Eero Antturi, 64, on syntynyt Helsingissä ja asuu Vantaalla. Vaimonsa Carolinen kanssa heillä on neljä lasta ja kolme lastenlasta. Eero on toiminut vuodesta 1995 yrittäjänä viestintäalalla ja sitä ennen 15 vuotta mm. kustannustoimittajana ja julkaisusuunnittelijana. Avainmedialla Eero aloitti syksyllä 2013.