Aurinkogospel on varaslähtö ”kapakasta kirkoksi -hankkeessa”

 

Aurinkogospel avaa ovet remontoimattomaan Luther-kirkkoon

Helsingin Kampissa vietetään 26.11. keskiviikkona todellisia kaamoksen poistajaisia ja kirkkojuhlaa. Fredrikinkatu 42 sijaitseva kiinteistö toimi aikoinaan Luther-kirkkona, mutta rakennuksen myymisen jälkeen siitä muokattiin kapakka ja yökerho. Tänä syksynä Freda 42:n tila on saatu takaisin hengelliseen käyttöön.

Tapahtuman puuhamies Sleyn nuorisotyönjohtaja Juha Heinonen kertoo tilanteesta.

– Aurinkogospelissa kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus päästä tutustumaan tilaan jo ennen isompia remontteja. Kirkon saaminen takaisin on ollut monen unelma jo vuosia ja viimein siitä tuli totta. 

Karas-Sana Neliöb. 22.-28.4.

Pelkästään arkkitehtuurin takia ei Aurinkogospeliin tarvitse tulla, koska Heinonen kuvailee tapahtuman esiintyjäkaartia seuraavasti.

– Tapahtumassa esiintyy eturivin hip-hop artisti, maaliskuussa pitkälle keikkatauolle jäävä Immanuel,  iloista surffi-rockia soittava Park7 sekä Tuomas Auvinen.

Mukana  tapahtumassa myös Juha Heinonen sekä Samuli Luomaranta. Tarjoilusta ja kakusta huolehtii 35- vuotta täyttävä Nuotta-lehti. Aurinkogospel alkaa keskiviikkona 26.11. kello 19.00. Luther-kirkolla osoitteessa Fredrikinkatu 42, Helsinki. Tapahtumaan on vapaaehtoinen sisäänpääsykolehti.

Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/323959454457221/