Elämäntaito: Tuore tutkimus paljastaa: Pojat aiempaa uskonnollisempia, tytöt voivat huonosti ja etääntyvät uskonnosta Ihmisiä ja ilmiöitä: Ovet auki Israelin evakoille – Maailma seuraa ja kommentoi tilannetta Gazassa, Israelissa omaa surua hoidetaan auttamalla maan sisäisiä pakolaisia

Ateria koko kylälle on vuoden uutuuslahja

 

Kirkon Ulkomaanavun Toisenlainen Lahja on jo neljä vuotta ollut joulun suosituin eettinen lahja.

Kehitysmaiden ihmisiä auttavat lahjat, kuten vuohet ja puuntaimet, ovat tulleet luontevaksi osaksi suomalaisten joulunviettoa.

Tämän vuoden uutuuslahja on Ateria koko kylälle. Lahja auttaa perheitä ja jopa kokonaisia kyliä saamaan hätäapuna ruokaa ja selviämään pahimman kriisin yli katastrofin sattuessa tai konfliktialueilla. Välittömän hätäavun lisäksi lahja auttaa kehittämään viljelymenetelmiä kehitysmaissa. Työn tavoitteena on aina pysyvä muutos parempaan.

”Ateria koko kylälle tulee suureen tarpeeseen. Lahjoitukset menevät ihmisille, jotka ovat menettäneet kaiken”, kommentoi varainhankintapäällikkö Ritka Heino.

Sansa Neliöb. 14.11.-13.12. MJa

Jo monen vuoden ajan suosituin Toisenlainen Lahja on ollut koulupuku, viime vuonna niitä myytiin 11 500 kappaletta.

”Uskon, että ostamalla Toisenlaisen Lahjan, ihmiset ottavat myös kantaa köyhien maiden ihmisten tilanteen parantamiseksi, ja samalla Toisenlainen Lahja on kiireiselle ihmiselle hyvä valinta, koska ostokset voi tehdä verkossa kätevästi ja nopeasti”, Heino toteaa.

Huusseja, kasvimaita, puhdasta vettä ja muita Toisenlaisia Lahjoja saa osoitteesta www.toisenlainenlahja.fi tai puhelimitse 020 787 1201.

 

 
Artikkelibanneri perussanoma