Arto Antturi siirtyy Medialähetys Sanansaattajien toiminnanjohtajaksi syksyllä

 
Arto Antturi.

Arto Antturi aloittaa Sansan toiminnanjohtajana 1.9.2020. Vuodesta 2002 Sansaa johtanut rovasti Juha Auvinen jää eläkkeelle vuodenvaihteessa.

Helsingin Pitäjänmäen seurakunnan kirkkoherra Arto Antturi, 58, on kutsuttu Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) seuraavaksi toiminnanjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1. syyskuuta.

Sansan nykyinen toiminnanjohtaja, rovasti Juha Auvinen jää eläkkeelle vuodenvaihteessa. Siirtymäkautena syys-joulukuussa hän toimii nimikkeellä senior advisor. Hän on johtanut Sansaa vuodesta 2002.

− Olen todella innostunut uudesta haasteesta, joka osuu ainutlaatuiseen hetkeen. Nyt on medialähetystyön aika. Haaste on suuri. Jumalan avulla ja rukoillen haluan olla siihen vastaamassa yhdessä seurakuntien, tukijoiden ja Sansan työntekijäjoukon kanssa, Arto Antturi vakuuttaa.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

Helsingissä asuva Arto Antturi on koulutukseltaan teologian maisteri. Hän on työskennellyt Pitäjänmäen seurakunnan kirkkoherrana vuodesta 2015. Sitä ennen hän toimi pappina Helsingin tuomiokirkkoseurakunnassa ja Tuomasmessun toiminnanjohtajana vuosina 2000-2003.

Kansainvälistä kokemusta Arto Antturilla on muun muassa ulkosuomalaistyön pappina Gran Canarialla ja Dublinissa sekä opintoja Yhdysvalloissa ja Irlannissa. Lukuisista luottamustehtävistä tuoreimpia on kirkolliskokousedustaja vuodesta 2016.

 
Sansa artikkeliban.12.2.- MJa