Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Arctic North -kesäkonferenssi tuo pohjoiset kansat yhteen

 

Artic North -kesäkonfferenssi järjestetään 22.-26.7.2015 Norjan Lapissa.

Norjassa Lákšjoella parhaillaan menossa olevassa konferenssissa julistetaan evankeliumia saameksi.

Saamelaisten puhujien lisäksi konfferenssissa kuullaan puhujavieraita Suomesta, Norjasta, Venäjältä, Australiasta, Keniasta ja Grönlannista.

Konferenssissa halutaan kunnioittaa kaikkia alkuperäiskansoja. Tapahtuman järjestäjän Saamen alkuperäiskansan kristillisen keskuksen näkynä on varustaa evankelistoja saamelaisten ja muiden pohjoisten alkuperäiskansojen keskuuteen.

KRS Krito 10.-23.6.

Yksi konferenssin tavotteista onkin viitoittaa tie Jumalan luo ja antaa tilaa hänelle toimia pohjoisten kansojen keskuudessa.

Tilaisuudessa ovat musisoimassa muun muassa Lasse Heikkilä ja Saila Seurujärvi. Ylistystä johtaa Bergenissä asuva Mary Elizabeth & Disciples of Worship. Mary Elizabethillä on norjalaiset juuret. Hän on haluaa rohkaista ihmisiä ylistämään Jumalaa oman kulttuurinsa mukaisesti uniikilla tavalla.

Konferenssissa on erillinen ohjelma myös nuorille ja lapsille. Konferenssin pitopaikka Lákšjoen Taanan kunta sijaitsee 30 kilometriä Utsjoelta. TV7 Plus näyttää konffenssin kokoukset suorana lähetyksenä.