Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Anton Laurila haluaa olla läpinäkyvä uutuuslevynsä julkaisun kynnyksellä

 

Maata Näkyvissä-festareilla esiintyi kristillinen bändi- Sonic Revival, joka julkaisi ensimmäisen levynsä viikonloppuna festareilla. Bändin solisti, Antton Laurila kertoo haastattelussaan, kuinka Jumala on ollut mukana bändin synnyssä, ja kuinka Jeesus on vaikuttanut laulujen teemoihin.

Antton kertoo rukoilleensa Jumalata, että voisiko hän vielä päästä laulamaan englanninkielisessä bändissä kristillistä musiikkia. Erityisesti evankeliumia ylläpitävää musiikkia. Jumala alkoi pikku hiljaa vastaamaan tähän rukoukseen tuomalla oikeat ihmiset oikeeseen paikkaan oikeeseen aikaan. Pian bändi olikin jo kasassa. Vaikka Antton väittää olevansa hidas lauluntekijä, kaikki Sonic Revivalin laulut syntyivät yhden kuukauden aikana. Tämä oli vahvistus laulajalle siitä, että tämä oli Jumalan tahto ja vastaus rukouspyyntöön.

Antton kertoo, että parasta kristittynä olemisessa on se rauha, jonka Jeesus tuo sydämeen. Rauha, joka menee yli kaiken ymmärryksen. Tämä rauha on tuonut laulajalle varmuutta, että hän on oikeassa paikassa bändinsä kanssa. Hän pääsee lauluillaan kertomaan, kuinka Jumala toimii ihmisten elämässä. Laulujensa kautta Antton osoittaa haluavansa olla rehellinen ja läpinäkyvä ihmisenä. Hän tahtoo sanoillaan kertoa, kuinka Jumala on vaikuttanut hänen omassa elämässään ja tätä kautta voi olla todistukseksi maailmalle Jumalan rakkaudesta.

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

Samalla tavalla, kun Sonic Revivalin laulaja, meidän tulisi tuoda Jumalan eteen meidän sydämemme haaveet ja toiveet. Monesti voi tuntua pelottavalta tuoda sydämen syvimmät unelmat Jumalalle, koska emme voi olla varmoja, miten Jumala vastaa. Voimme olla kuitenkin varmoja siitä, että kun Jumalan tahtoo toteutuu elämässämme, sydämemme täyttyy Kristuksen rauhalla. Sonic Revival on esimerkkinä meille siitä, kuinka Jumala käyttää meitä Kristuksen kirkastamisessa. Kannustaisin jokaista antamaan Jumalalle mahdollisuuden käyttää meidän unelmia ja toiveita Jumalan ylistämiseksi.

Katso video Anton Laurilasta Nuotta.comista.

Noora Ijäs