Elämäntaito: Tuore tutkimus paljastaa: Pojat aiempaa uskonnollisempia, tytöt voivat huonosti ja etääntyvät uskonnosta Ihmisiä ja ilmiöitä: Ovet auki Israelin evakoille – Maailma seuraa ja kommentoi tilannetta Gazassa, Israelissa omaa surua hoidetaan auttamalla maan sisäisiä pakolaisia

Alexander Stubb, Lähetysseuran työntekijät ja Signmark keskustelivat kuurojen asemasta

 

Ulkoministeri Stubb Etiopiassa Lähetysseuran työntekijöiden Mirja Himasen

Addis Abebassa Afrikan Unionin kokouksessa vieraillut Stubb tapasi Lähetysseuran työntekijöitä ja Etiopian opetusministerin, jonka kanssa keskusteltiin kuurojen aseman parantamisesta.

Suomalaisten mukana kiertänyt Signmark -ryhmä esiintyi kuurojen koulujen oppilaille.

Etiopiassa myös vierailleet Signmark-ryhmän jäsenet ovat ulkoministeri Stubbin erikoislähettiläitä, jotka osaltaan pyrkivät vaikuttamaan kuurojen asemaan musiikillaan.

Suomen Lähetysseuran työntekijä Mekonnen Mulat ja Stubb keskustelivat seminaarissa opetusministeri Demmeke Mekonnenin kanssa, joka sai kattavat tiedot Etiopian kuurojen tilanteesta ja lupasi ottaa asiakseen tilanteen parantamisen.

Karas-Sana Neliöb. 4.-10.12. MJa

Samana viikonloppuna Signmark-ryhmä, jonka toinen solisti Marko Vuoriheimo on itsekin syntymästä asti kuuro, esiintyi Addis Abebassa yli 4500 lapselle ja nuorelle. Konserttiin osallistujista yli puolet oli kuuroja, jotka tulivat linja-autoilla ympäri Etiopiaa sijaitsevista erityiskouluista.

 

 


 

 
Artikkelibanneri perussanoma