Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Laura Siltala unelmoi ja työllistää tatuointiartisteja

 

Ilta Lauran kanssa -illoissa ei kaihdeta vastakkainasetteluita, mutta keskustelua käydään aina rakentavassa hengessä, Laura Siltala sanoo.

Talk show -juontaja Laura Siltalan haaveena on saada aikuiset unelmoimaan suuria. Hän pyysi tatuointiartisteja suunnittelemaan kiertuuensa teemakuvan.

Toimittajana ja opettajana työskennelleen Laura Siltalan uusi Suomi-kiertue käynnistyy 22. tammikuuta Jyväskylässä Ravintola Mutkassa.  Turun Linnateatterissa kuusi vuotta sitten syntyneestä talk showsta kuoriutuvat esiin radio- ja lavalle elävän yleisön eteen asettuvat versiot.

Ilta Lauran kanssa -talk show siirtyy Rovaniemelle ja napariipiltä viidelle muulle paikkakunnalle Suomessa. Radio Dei lähettää illat erityisinä radioversioina maanantai-iltapäivien Tunti Lauran kanssa -ohjelmapaikalla.

Dei, retroäijät, neliöb. 18.-24.6.

Learning to fly nimen saaneen kiertueen tunnussanat ovat rohkeus ja unelmat. Laura Siltala pyysi jyväskyläläisiä tatuointiartisteja suunnittelemaan kuvan kyseisestä teemasta. Kiertueella on mukana seitsemän jyväskyläläistä tatuointiartistia, joilla kaikilla on mukanaan oma kuvallinen tulkintansa teemasta Learning to Fly.

– Voiko aikuisena oppia unelmoimaan ja lähteä jopa lentoon? Mikä kahlitsee siivet ja mikä voi ne vapauttaa? kysyy Siltala.

Yleisö saa äänestää omaa suosikkikuvaansa Facebookissa. Eniten ääniä saaneesta kuvasta talk show -emäntä Siltala aikoo tehdä postikortin, jota jaetaan kiertuepaikkakunnilla.

Siltalan Talk shown juuret kumpuavat kristillisestä maailmankuvasta. Lavalla ja radiossa kristillistä maailmankkatsomusta peilataan erilaisiin maailmankuviin dialogin merkeissä.

Tunti Lauran kanssa Radio Deissä maanantaisin kello 16. Kuunneltavissa myös Radio Dein ohjelma-arkistossa.

Kiertueohjelma

Kommentoi aihetta Radio Dein Facebookissa

 
Dei, sävelmatka, artikkeliban 31.5.- (2/2)