Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Yksi ääni ja arvovaalit

 

Eurooppaan menimme, Natoon menemme, mutta olkaamme suomalaisia.Suomalaisuus on vaatinut verta, hikeä ja kyyneleitä. Miksi saavutukset pyritään huuli- ja poskipunalla mitätöimään? Suomi on kuudetta kertaa valittu maailmanonnellisimmaksi maaksi. Kansalainen voi miettiä, mitkä ovat kriteerit?

Liian moni kärkimaan asukas elää toimeentulon rajoilla. Liian moni ihmettelee, miksi maalaisjärkeä uhmaavia periaatteita pusketaan jopa lainsäädäntöömme. Puolueet korostavat omia arvojaan. Liian moni tarjoaa neljän vuoden välein samoja toteutumattomia teorioita. Joku julistaa, että arvot muuttuvat ajan mukaan. Mutta onko muuttumattomia, kestäviä arvoja?

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Suomalaisen onnellisuuteen liittyy olennaisena osana vakaumukselliset arvot. Henkilökohtainen usko Jumalaan antaa turvan ja elämän merkityksen sadoille tuhansille suomalaisille. Raamattu on kansamme hyvinvoinnin ja sivistyksen perusta. Nyt sen uutta luovaa, elämää antavaa sanomaa kohdellaan härskisti. Ja lasku on käymässä kalliiksi.

Ideologinen hullunmylly jauhaa tehokkaasti. Jauho on sukupuoletonta mössöä, johon ei tavallinen elämä mahdu. Globalistinen poliitikko luo uutta uljasta maailmanjärjestystä. Siinä ei tarvita kuin yksi hallitsija, yksi valuutta, yksi uskonto. Sinne hukutetaan Suomi-neitoa. Miksi erityisesti nuoret päättäjät upottavat omaansa.

Tuleva eduskunta on paljon vartija Suomen henkisessä sodassa. Ei ole varaa hävittää maamme yllä ollutta varjelusta. Löytyykö lujuutta etsiä päätöksentekoon Jumalan siunausta. Oppia ei kannata kysyä Helsingin yliopiston teologisesta tiedekunnasta. Se valitsi kunniatohtoriksi 22-vuotiaan tunnetun ilmastoaktivistin, Greta Thunbergin. Suomi ei tarvitse radikaalia ilmastouskontoa eikä kuollutta kirkollisuutta. Uskonpuhdistusta tarvitsemme. Se toisi säpinää eduskunnan suureen saliin. Edustaja jopa uskaltaisi tunnustaa pöntöstä virheensä. Ja vastapuolelta voisi löytyä anteeksiantamusta, kun oma pesäkään ei ole putipuhdas.

Todellinen apu ja varjelus Suomelle tulee Jumalalta, jos vain nöyrrymme sen vastaanottamaan. Löytyykö Arkadianmäelle tavallista, turvallista elämää puolustavia edustajia? Vai alistummeko moraaliselle rappiolle, joka avaa tien kaikenlaiselle tappiolle? Pääseekö suustamme Jumala auta vai jumalauta? Etsimmekö siunausta vai kirousta? Suomella on menestyksen mahdollisuus. Tavoitelkaamme sitä äänestyskopissa.

Hannu Hurri
Lääkäri
Kouvola