Elämäntaito: Lentokonemekaanikon hämmästyttävä ura: Mediatalon toimitusjohtaja Olavi Kumpulainen on nyt myös lähetyslentäjien puheenjohtaja

Myös tämä menee ohi

 

Myös tämä menee ohi
frank mckenna/Unsplash

Tämä on pieni, toivottavasti rohkaiseva viesti sinulle juuri nyt vaikeuksien keskellä. Usko minua, myös tämä menee ohi. Ei välttämättä tunnu siltä tai näytä siltä, mutta se on siitäkin huolimatta totta. Jopa Raamattu kertoo meille tämän:

Mutta ei jää pimeään se, mikä nyt on vaivan alla. (Jesaja 8:23,[1938])

Perheniemi neliöb. vkot 21-22. MJa

Jos jatkamme Jumalan etsimistä ja kääntymistä hänen puoleensa, tämä pimeä aika muuttuu vielä valoksi. Tämä ei kestä ikuisesti. Krituksen tähden meillä on toivoa jopa kaikkein vaikeimpina aikoina. Myös tämä menee ohi.

Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. (Jesaja 9:1)

Myös tämä menee ohi

Jumala on kanssamme nytkin, joten jaksamme jatkaa eteenpäin. Kristus kuoli syntiemme tähden ja hän kantoi ristille myös epätoivomme, joten meidän ei tarvitse rypeä niissä. Jos todella uskot tämän, ymmärrät miten suuri asia tämän on. Kun uskomme Jeesukseen, kuormamme otetaan pois. Ja tämähän muuttaa kaiken.

Jos kerran olet pyytänyt syntejäsi anteeksi Jeesuksen nimessä, voit olla varma, että ne on anteeksiannettu. Joten älä enää kantele taakkojasi ympäriinsä, vaan anna ne Jeeukselle [ja älä ota niitä enää takaisin. Mutta jos teet niin, anna ne yhä uudestaan Jeesukselle kunnes pystyt ne sinne jättämään.] ja elä vapaana.

Tiedäthän, meidät on tarkoitettu elämään vapaina. Älä anna minkään asian kahlehtia sinua. Muistuta itseäsi pelastuksen lahjasta, voimaannuttavasta armosta ja iankaikkisesta toivosta päivittäin. Sitten sinun ei tarvitse pelätä mitään, ei edes kuolemaa, ja voit riemuita jopa vaikeuksien keskellä.

Kun meillä on näin paljon toivoa, jaksamme jatkaa eteenpäin, eikö vain? Myös tämä menee varmasti ohi. Ahdistuksen aikamme ei jatku ikuisesti. Meillä on loistava tulevaisuus Jeesuksessa.

Osa kirjoitusta, joka on julkaistu Armoa Arkeesi -sivustolla.