Armossa ei ole kiirettä

 

Armossa ei ole kiirettä
Willian Justen de Vasconcellos/Unsplash.

Ajatteletko koskaan pääseväsi taivaaseen kuin koira veräjästä, ehkä jonkun siivellä? Onnittelut ovat paikallaan, jos ja kun huomaat, että pääset taivaaseen Jeesuksen ansioilla. Et omillasi tai jonkun toisen. Joten rauhoitu, armossa olet jo perillä. Armossa ei ole kiirettä.

Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja. 9Se ei perustu ihmisen tekoihin, jottei kukaan voisi ylpeillä. (Ef. 2:8-9)

Sansa Neliöb. 14.11.-13.12. MJa

Jotkut pitävät hyvänä sitä, että Jeesus tuli pelastamaan heidän mielestään ’ansioituneita’ ihmisiä, sillä hekin saavat sitten vähän ylijäämäarmoa. Mutta sinä et ole yhtään vähempiarvoisempi Jumalan silmissä kuin kukaan toinenkaan. Jeesus olisi kuollut ristillä vaikka vain sinun takiasi. Hän tuli pelastamaan sinut, koska sinä olet erityisen tärkeä ja rakas hänelle.

Armossa ei ole kiirettä

Et olet erityinen tekojesi tai uskosi perusteella. Sen sijaan sinä olet erityisen tärkeä, koska olet hänen lapsensa. Ja sinun uskosi on kallisarvoinen, koska se on Jumalan lahja sinulle. Usko pois, sinun ei tarvitse suorittaa yhtään mitään ollaksesi Jumalan rakastama ja hellimä. Sinut on vapautettu kaikesta suorittamisesta ristillä.

Luota minuun, kun sanon, että sinä ja uskosi olette kauniita juuri sellaisena kuin olette. Jeesuksen tähdän sinulla on oikeus olla yhteydessä Jumalan kanssa. Ja saat tehdä sen omaa tahtiasti ja omalla tavallasi. Jumala tuntee sinut ja johdattaa sinua, koska hän rakastaa sinua.

Saat rauhassa elää ja kasvaa hänen armossaan ja rakkaudessaan. Ja armossa ei ole kiirettä. Armossa olet jo perillä. Joten ota rauhallisesti. Nauti. Rakasta itseäsi, rakasta muista. Ja ennen kaikkea rakasta Jumalaa yli kaiken.

Osa kirjoitusta, joka on julkaistu Armoa Arkeesi -sivustolla.