Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

YouVersion listasi vuoden 2016 suosituimmat raamatunjakeet maittain – Afganistanissa ja Suomessa sama suosikkijae

 

Kuva: YouVersion

Maailman suosituin ja jaetuin jae oli raamattusovellus You Versionin mukaan viime vuonna Roomalaiskirjeen 8. luvun jae 28.

”Sinä päivänä Herra on oleva koko maanpiirin kuningas. Hän on oleva yksi ja ainoa Jumala ja hänen nimensä ainoa, jota avuksi huudetaan.” (Sak. 14:9)

Sakarjan kirjan kohta nousee harvemmin listan kärkeen, kun on kyse suosituimmista raamatunjakeista. Tämä jae oli kuitenkin suosituin Afganistanissa, Israelissa ja Suomessa vuonna 2016, kun lasketaan yhteen kaikkien jakeiden merkinnät suosikeiksi ja jaot sosiaalisessa mediassa. Myös Ranskassa, Ruotsissa, Belgiassa, Kyproksella, Guadeloupella ja Martiniquella jae nousi suosikkilistan kärkeen.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Kaiken kaikkiaan maailman suosituin jae vuonna 2016 oli Roomalaiskirjeen 8. luvun jae 28: ”Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa ja jotka hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen.” Jaetta korostettiin, laitettiin suosikiksi ja jaettiin enemmän kuin mitään muuta jaetta YouVersion-sovelluksen käyttäjien keskuudessa.

YouVersionissa on tällä hetkellä yli 1473 raamatunkäännöstä yli 1071 eri kielellä. Sovellus on ladattu yli 256 miljoonaa kertaa maailmanlaajuisesti.

”Kaiken kaikkiaan maailmanlaajuinen YouVersion -yhteisö on ollut aikaisempaa sitoutuneempi Raamattuun vuoden 2016 aikana kuin minään aikaisempana vuotena,” YouVersionista kerrotaan.

Sovelluksen käyttäjämäärät ovat YouVersionin organisaation mukaan kasvaneet erityisesti Argentiinassa, Kamerunissa, Mosambikissa, Bangladeshissa, Indonesiassa ja Nepalissa.

Aiheesta uutisoi christianitytoday.com.