Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Ylistyslevy nousi viidenneksi iTunesin Suomen ostetuimmissa albumeissa

 

Northwind Collectiven Taivas Keskellämme löytyi viime viikolla viidenneltä sijalta. Kokoonpanoa johtavat Rodrigo ja Saara Campos.

Helmikuun 26. päivän tilastoissa Taivas Keskellämme kipusi viiden joukkoon iTunes Store -verkkokaupan Suomen ostetuimpien albumien listalla. Edeltä löytyi muutama albumi, joihin lukeutui Adelen 25 ja Rihannan ANTI. Sen sijaan yhdellä pykälällä taakse jäi Olavi Uusivirran levy Olavi, joka oli listalla kuudentena.

Taivas Keskellämme on Northwind Collective -yhtyeen julkaisu. Kokoonpanoa johtavat Missiomaailman ylistyspastorit Rodrigo ja Saara Campos. Rodrigo iloitsi viime viikolla Facebook-sivullaan levyn menestyksestä ja kiitti kaikkia sen ostaneita.

Dei, retroäijät, neliöb. 18.-24.6.

Taivas Keskellämme -levy julkaistiin viime uutena vuotena Nouse Suomi -tapahtumassa Vantaan Energia areenalla. Siinä on 11 kappaletta, joista osa on suomalaisten lauluntekijöiden sävellyksiä. Mukana on Camposten laulujen lisäksi Sakari Heikkilän ja Arttu Koskenrannan kappaleita sekä suomennoksia kansainvälisesti suosituilta ylistysbändeiltä, kuten Hillsongilta ja Jesus Culturelta.

Northwind Collectiven Facebook-sivun mukaan kyseessä on kokoonpano, joka toivoo näkevänsä ylistyksen nousevan Suomessa, musiikin, tanssin, valokuvauksen ja eri taiteenalojen kautta. Lisäksi se haluaa yhdistää ja varustaa eri ylistyksenjohtajia ja soittajia.

iTunes on Applen ohjelma, jonka kautta voi muun muassa ostaa ja kuunnella musiikkia.

 

 

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie