Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Vuoden kristillinen kirja -finalistit valittu

 

Jukka Sariolan mielestä hänen kirjansa haastaa lukijoita miettimään, onko omassa elämässä jotakin näkyä, jonka haluaa toteuttaa. KUVA: VUOKKO VÄNSKÄ

Kuuden parhaan kirjan joukosta valitaan voittaja Helsingin kirjamessuilla 25.10.

Vuoden kristillinen kirja 2015 -kilpailun finalistit on valittu. Mukana ovat Elina Antikaisen Mikä on ihminen (Suomen Lähetysseura), Paavo Kettusen Häpeästä hyväksyntään (Kirjapaja), Lauri Mäkisen Älykkäät kuin käärmeet, viattomat kuin kyyhkyset (Kustannusosakeyhtiö Siltala), Kimmo Oksasen Kasvonsa menettänyt mies (WSOY), Juhani Rekolan Irlantilainen päiväkirja (Kirjapaja) ja Jukka Sariolan Ystäväni Seija – kutsumuksena Afganistan (Kustannus Oy Uusi Tie).

Kristilliset kustantajat ry:n järjestämä kilpailu oli avoin kaikille kustantajille. Varsinainen voittaja valitaan ja yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan Helsingin kirjamessujen yhteydessä 25.10. Valinnan suorittaa kansanedustaja Jutta Urpilainen. Vuoden kristillinen kirja palkitaan 2 000 euron rahapalkinnolla.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Yleisön on mahdollista äänestää suosikkiaan Helsingin kirjamessuilla 22.–24.10. ja Kristilliset kustantajat -yhdistyksen internet-sivuilla 24.10. saakka.

Ystäväni Seija – kutsumuksena Afganistan -kirjan kirjoittaja Jukka Sariola pitää kirjansa pääsemistä finaaliin asti arvostuksen osoituksena kustannusalan ammattilaisilta. Hän on haaveillut finaalipaikasta kirjan ilmestymisestä lähtien. Kirjailija ei arvioi teoksensa mahdollisuuksia menestyä loppukilpailussa, mutta kertoo saaneensa siitä hyvää palautetta lukijoilta.

– Minulle on sanottu, että tämä on poikkeuksellinen kirja. Tällaisesta kristillisestä avustustyöstä tekevät usein kirjoja ne, jotka ovat itse ulkomailla. Harvemmin lähettäjät ovat tehneet kirjoja.

 
artikkelibanneri Uusi Tie

Aiheet