Vivamon juhannus tarjoaa ohjelmaa kaikenikäisille

 

Kalastajat -näytelmä palauttaa mieliin tutun Raamatun kertomuksen.

Lohjan Vivamossa valmistaudutaan ottamaan vastaan juhannusvieraita. Ohjelmaa on tänä vuonna kaikenikäisille.

Huomenna juhannusaattona 21. kesäkuuta on avoinna uusi Vivamon Lastenkylä. Ohjelmassa on nukketeatteriesitys, eläinoppaiden esittäytymien ja luontopolku, jonka varrella pääsee testaamaan myös Liito-oravan köysirataa. Luontopolun jälkeen voi poiketa mummolassa tai vaikka jätskillä kahvila Ketunleivässä.

Vivamon Raamattukylän suosittu uutuusnäytelmä Kalastajat alkaa Vivamon rannalta kello 18.30.

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

Kello 20 alkavaa juhannusjuhlaa vietetään säästä riippuen joko ulkosalla Aittarinteessä tai Vivamon suuressa teltassa. Juhlan juontavat Vivamon historialliset ”tädit”, joita esittävät Anna-Mari Kaskinen ja Maija Nyman. Ohjelmassa on musiikkia, runolausuntaa ja yhteislaulua sekä vierailijoiden puheenvuoroja. Kokko syttyy kello 21.30.

Yhteislaululla ja musiikilla on tärkeä osa juhlilla. Juhannuspäivän yhteislaulutilannetta kello 18.30 johtaa Matti Kolehmainen. Muina muusikkovieraina on Laverchukin muusikkoperhe, Juulia Pölönen (kantele), Johanna Mantere (viulu) ja Teri Mantere (koskettimet)

Nuorille on juhannuksena omaa ohjelmaa.

Juhannusjuhlien puhujavieraana on teologian tohtori Eero Junkkaala. Hän pitää kolme raamattutuntia, joiden aiheet ovat ”Eli hallita voi suurta Jumalaa”, ”Jää uskon salaisuus” sekä

”Jää sana, joka meitä kantaa.” Junkkaala myös saarnaa juhannuspäivän messussa. Sunnuntain messussa saarnaa päätoimittaja Hannu Nyman.

Vivamon Raamattukylän kesän toinen näytelmä Kuningas Salomo esitetään juhannuspäivänä klo 16. Sen jälkeen on yhteislaulutilaisuus Laula kanssamme Vivamon kesässä kello 18.30. Tilaisuutta johtaa Matti Kolehmainen.

Juhannusjuhlaan, raamattutunneille ja musiikkihetkiin vapaa pääsy. Raamattukylän ranneke ja

Lastenkylän juhannusaaton ohjelma ovat maksullisia.