Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Vainottuja kristittyjä tukevalla järjestöllä massiivinen raamatunlahjoitusprojekti

 

The Voice of the Martyrs tukee vainottuja kristittyjä. KUVA: VoM

The Voice of the Martyrs -järjestö kerää varoja Raamattujen lahjoittamiseksi vainotuille kristityille. Yhteensä 191 267 vaikeissa oloissa elävää kristittyä on ilmaissut järjestölle haluavansa oman Raamatun, ja järjestö pyrkii toteuttamaan jokaisen toiveen. Monet ovat joutuvat odottamaan omaa Raamattua jopa vuosia.

Kaikkialla maailmassa oman Raamatun omistaminen ei ole itsestäänselvyys. Toisille Raamattu on liian kallis, toisten on vaikea saada sitä uskonnonvapauden rajoittamisen vuoksi.

The Voice of the Martyrs -järjestö kertoo saaneensa erään palautteen Kiinasta. ”Kotiseurakuntamme kohtaavat ulkopuolelta tulevaa vainoa, joten ei ole kovin helppo saada Raamattua. Jotkut joutuvat jopa uhraamaan elämänsä. Jotkut vanhemmat eivät voi olla suutelematta kirjaa, kun he saavat Raamattunsa. He kohtelevat sen jokaista lausetta kuin aarretta ja painavat sen sanat sydämiinsä.”

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

Hankkeesta voi lukea lisää The Voice of the Martyrsin kotisivuilta.

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie