Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Uutuuselokuva teki näyttelijä Jennifer Garnerista kirkossakävijän

 

Kuvakaappaus elokuvan trailerista.

”Tämän elokuvan suuri lahja oli, että se sai meidät käymään kirkossa joka sunnuntai”, suosikkinäyttelijä kertoo.

Suosikkinäyttelijä Jennifer Garner (Pearl Harbor, Daredevil, Alias) on paljastanut, että maaliskuussa Yhdysvalloissa ensi-iltansa saava elokuva ”Miracles from Heaven” sai hänet käymään lastensa kanssa säännöllisesti kirkossa.

Elokuva on tositapahtumiin perustuva Annabel Beamin, nuoren texasilaisen tytön tarina. Beam sairasti ruoansulatushäiriötä, mutta parantui siitä sen jälkeen, kun hän oli tippunut puusta ja käynyt läpi kuolemanrajakokemuksen. Tyttö kertoo tavanneensa tajuttomana ollessaan Jeesuksen.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

Jennifer Garner näyttelee elokuvassa Annabelin äitiä, Christy Beamia. Näyttelijä kertoo vierailullaan Potter’s House -seurakunnassa Dallasissa, että usko oli hyvin luonteva osa elokuvan tekemistä, toisin kuin yleensä Hollywood-elokuvissa.

”Äiti, sinä et vie meitä kirkkoon”

Perehtyminen Beamin perheen elämään ja elokuvan tekeminen saivat aikaan myös sen, että Garner alkoi käymään lastensa kanssa säännöllisesti kirkossa.

”Puhuin lapsilleni elokuvasta, ja he sanoivat: ’Äiti, sinä et vie meitä kirkkoon.’ Ja me menimme heti sinä sunnuntaina. Se oli tämän elokuvan lahja minulle ja olen siitä hyvin kiitollinen”, Garner sanoo.

”Tämän elokuvan suuri lahja oli se, että se toi meidät takaisin paikallisen Metodistiseurakunnan yhteyteen ja käymään kirkossa joka sunnuntai”, Garner puolestaan sanoi WFAA-TV-kanavan ohjelmassa Good Morning Texas.

Garner sanoi kyseisessä ohjelmassa myös, että lapsena hän kävi kirkossa joka sunnuntai, mutta muutettuaan Los Angelesiin kirkossakäynti ei kuulunut kulttuuriin samalla tavalla.

Jennifer Garnerilla on kolme lasta yhdessä näyttelijä Ben Affleckin kanssa. Pari erosi viime vuonna kymmenen avioliittovuoden jälkeen.

Katso elokuvan traileri tästä.

 
artikkelibanneri Uusi Tie

Aiheet