Lähetystyö: Lähellä Jeesusta viisi vuosikymmentä – tärkeintä lähetysjärjestölle ei ole lähetystyö vaan evankeliumi Ihmisiä ja ilmiöitä: Tekoäly nyt ja tulevaisuudessa

Uusi some-palvelu sai viestit vyörymään Iranista

 
Tv-studiossa

SAT-7 Pars sai neljässä päivässä arviolta 20 000 viestiä uudessa sosiaalisen median palvelussaan. Valtaosa tv-kanavan katsojista on iranilaisia. Kuva: Mikael Tunér.

Iranin sosiaalista mediaa koskevien rajoitusten vuoksi tv-kanava SAT-7 Pars joutuu jatkuvasti etsimään turvallisia keinoja pitää yhteyttä katsojiin.

Nyt farsinkielinen SAT-7 Pars toimii sosiaalisessa mediassa myös Telegram-nimisellä alustalla. Tilin luomiseen vaaditaan käyttäjältä vain puhelinnumero.

Otettuaan käyttöön Telegramin keskusteluhuoneen SAT-7 Pars sai neljässä päivässä arviolta 20 000 viestiä katsojilta ja muilta tukijoilta.

Karas-Sana Neliöb. 18.-24.3.

Tuhansia Raamattuja ladattu

SAT-7 Pars tarjoaa Telegramissa videoita tv-ohjelmistaan, mahdollisuuden tallentaa Raamattu ja muuta kristillistä materiaalia.

– Jo viikon jälkeen jokaista Raamatun kirjaa oli ladattu yli tuhat kertaa. Valitettavasti Telegram näyttää maksimissaan vain tuhat latausta, joten emme tiedä, onko 500 ihmistä ladannut 66 kirjaa erikseen vai 50 000 ihmistä ladannut koko Raamatun, kertoo SAT-7 Parsin katsojasuhteita johtava Benjamin Parsa.

Enemmän rukouspyyntöjä kuin rukoilijoita

Vaikkei SAT-7 Pars mainostanut läsnäoloaan Telegramissa, silti valtava määrä ihmisiä otti heti yhteyttä. Monet pyysivät rukousta ja todistivat uskostaan.

– Meillä ei ole tarpeeksi henkilökuntaa rukoilemaan jokaisen puolesta, toteaa Benjamin Parsa.

Asentaessaan keskusteluhuonetta Telegramiin hän keskusteli tuntien ajan monien kristinuskosta kyselevien kanssa. Kolmen ensimmäisen tunnin aikana kolme ihmistä antoi elämänsä Kristukselle.

Lähde: SAT-7 News & Prayer

 

 
Sansa artikkeliban.12.2.- MJa