Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Uusi koulutus kutsuu nuoria aikuisia lähetystyön äärelle

 
Nuoria naisia kadulla Tunisiassa.

Lähetysyhdistys Kylväjän, Medialähetys Sanansaattajien, Suomen Raamattuopiston ja Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen yhteisen Lähetetty-koulutuksen hakuaika on parhaillaan käynnissä. Kuva: Annaleena Pakkanen.

Lähetetty-koulutus kutsuu noin 16–35-vuotiaita kasvamaan yhdessä Jumalan lapsena ja opettelemaan elämään Jeesuksen lähettämänä, Suomessa ja maailmalla.

− Meidät kaikki on lähetetty elämään Jeesuksen todistajina arjessamme, elämään missionaarista elämää. On hienoa, että voimme kulkea nuorten rinnalla heidän prosessissaan ja pohtia yhdessä, mitä Jumalan kutsu tarkoittaa ja mikä on oma paikka Jumalan suunnitelmassa, sanoo Lähetysyhdistys Kylväjän verkostotyöntekijä Outi Paukkunen.

Huhti-syyskuun aikana järjestettävä Lähetetty-koulutus on suunnattu noin 16–35-vuotiaille, mutta mukaan voi hakea iästä riippumatta. Hakuaika on parhaillaan käynnissä.

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Koulutus koostuu neljästä lähijaksosta. Koronatilanteen salliessa jaksot järjestetään Kauniaisissa Suomen Raamattuopistolla sekä Vihdissä Enä-Sepässä. Tarvittaessa koulutus tai osa siitä voidaan toteuttaa myös etänä.

Lähetetty-koulutus on Lähetysyhdistys Kylväjän, Medialähetys Sanansaattajien, Suomen Raamattuopiston ja Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen yhdessä toteuttama. Aiempina vuosina samat tahot järjestivät yhteistä MiniMissio-koulutusta.

Lisätietoa

 
Sansa artikkeliban.1.5.- MJa