Ihmisiä ja ilmiöitä: Venäjän hyökkäys karisti Timo Soinista EU-kriittisyyden: ”Ennen katsoin tahallaan sivuun, kun sopi agendaan vetää turpaan”

Uusi Alku toteuttaa taas nauruhermoja kutkuttavan sketsiskaban

 

Viime vuonna Uusi Alku -tapahtuman sketsikisan voittivat Ikaalisten seurakunnan nuoret. Kuva: Hanna Sippola

Lempäälässä ei tingitä siitä, että Uusi Alku -tapahtuma järjestetään tammikuun 9:ntenä perinteiden mukaan osallistavana ja interaktiivisena.

Vuoden 2020 tammikuussa pidetty Uusi Alku -tapahtuma keräsi Lempäälään tuhat osallistujaa.

Tänä vuonna vain taivas on rajana, sillä välimatkat eivät ole kenenkään esteenä striimatun paketin katsomiselle lauantaina 9.1. kello 18.

Sansa Neliöb 10.9.-9.10. MJa

Pirkanmaan koronatilanteen vuoksi tapahtuma järjestetään ilman yleisöä.

Kahden ja puolen tunnin aikana musiikista vastaavat mm. NNS, Maksetut viulut ja kls. Menossa ovat mukana myös mm. stand up -koomikko Mikko Vaismaa, suomalaisten taikureiden ykköskaartiin kuuluva Miika Korkatti sekä uskostaan todistava ex-rikollispomo Late Johansson.

Tapahtumajärjestäjät kertovat, että interaktiivisuus ja tekemiseen osallistuminen ovat olleet Uuden Alun perusperiaatteita jo monen vuoden ajan.

Suuri sketsikisa eli SSS järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa – ja se saa nyt jatkoa.

Lempäälän seurakunnan nuorisotyönohjaaja ja Uusi Alku -tapahtuman koordinaattori Heli Orre odottaa sähköpostiinsa videoita esityksistä tammikuun kolmanteen päivään mennessä.

Esiraati käy sketsivideot läpi ja kymmenen parasta pääsee mukaan parhaan esityksen äänestykseen.

Sketsit päätyvät kaikkien kiinnostuneiden iloksi, sillä esitykset ovat nähtävissä jo ennen tapahtumaa netissä. Yleisö valitsee lähetyksen oman suosikkinsa lähetyksen aikana, jolloin myös äänestystapa julkistetaan.

Sketsien ja musiikin lisäksi striimattu iltatapahtuma tarjoaa kristillistä opetusta.

Tämän vuoden teema on #turvapaikka. Vaikka tilanne maailmassa on sekava, meillä on onneksi aina olemassa turvapaikka Jumalan luona, Heli Orre toteaa.

Uusi Alku nähdään YouTubessa Hopetube-kanavalla.