Uusi Alku toteuttaa taas nauruhermoja kutkuttavan sketsiskaban

 

Viime vuonna Uusi Alku -tapahtuman sketsikisan voittivat Ikaalisten seurakunnan nuoret. Kuva: Hanna Sippola

Lempäälässä ei tingitä siitä, että Uusi Alku -tapahtuma järjestetään tammikuun 9:ntenä perinteiden mukaan osallistavana ja interaktiivisena.

Vuoden 2020 tammikuussa pidetty Uusi Alku -tapahtuma keräsi Lempäälään tuhat osallistujaa.

Tänä vuonna vain taivas on rajana, sillä välimatkat eivät ole kenenkään esteenä striimatun paketin katsomiselle lauantaina 9.1. kello 18.

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

Pirkanmaan koronatilanteen vuoksi tapahtuma järjestetään ilman yleisöä.

Kahden ja puolen tunnin aikana musisoivat mm. NNS, Maksetut viulut ja kls. Menossa ovat mukana myös mm. stand up -koomikko Mikko Vaismaa, suomalaisten taikureiden ykköskaartiin kuuluva Miika Korkatti sekä uskostaan todistava ex-rikollispomo Late Johansson.

Tapahtumajärjestäjät kertovat, että interaktiivisuus ja tekemiseen osallistuminen ovat olleet Uuden Alun perusperiaatteita jo monen vuoden ajan.

Suuri sketsiskaba eli SSS järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa – ja se saa nyt jatkoa.

Lempäälän seurakunnan nuorisotyönohjaaja ja Uusi Alku -tapahtuman koordinaattori Heli Orre odottaa sähköpostiinsa videoita esityksistä tammikuun kolmanteen päivään mennessä.

Esiraati käy sketsivideot läpi ja kymmenen parasta pääsee mukaan parhaan esityksen äänestykseen. Yleisö valitsee oman suosikkinsa lähetyksen aikana, jolloin myös äänestystapa julkistetaan.

Sketsien ja musiikin lisäksi striimattu iltatapahtuma tarjoaa kristillistä opetusta.

Tämän vuoden teema on #turvapaikka. Vaikka tilanne maailmassa on sekava, meillä on onneksi aina olemassa turvapaikka Jumalan luona, Heli Orre toteaa.

Uusi Alku nähdään YouTubessa Hopetube-kanavalla.