Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

TV7Plus aloitti lähetykset

 

Kristillinen TV7-kanava on aloittanut uuden, nuorille ja nuorille aikuisille suunnatun rinnakkaiskanavan. Tv7Plus aloitti lähetykset sunnuntaina 11.3. ja kanavan tavoitteena on tarjota mahdollisimman monipuolista kristillistä sisältöä viihteestä raamatunopetukseen.

TV7Plus -kanavan kehittely alkoi vuonna 2010, kun TV7:n toimitusjohtaja Martti Ojares koki kehotusta perustaa Taivas TV7:n rinnalle netissä toimiva rinnakkaiskanava. Nettikanavan kautta esimerkiksi Pyhän Hengen liikehdintä ja sen tulokset voitaisiin lyhyellä varoitusajalla lähettää kaikkien nähtäväksi.

Samoihin aikoihin myös TV7:n muut työntekijät olivat toisistaan tietämättä pohtineet, miten tarjota nuorelle sukupolvelle hyvää kristillistä ohjelmaa. Yksi kanava ei pystynyt venymään kaikkien tarpeisiin.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Ratkaisuna syntyi pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena TV7 Plus, joka kuuluu Taivas TV7 -kanavan kanssa samaan kanavaperheeseen. Molempia myös tuotetaan Sörnäisissä sijaitsevilta TV7:n studioilta käsin.

TV7Plus-kanavan periaatteena on, että nuoret tekevät itse ohjelmia tai ohjelmasarjoja kanavalle. Adjektiiveilla kuvattuna tavoite on jossain spontaanin ja innovatiivisen yhteenliittymässä. Nykyisellään kanavalla nähdään monia nuortenohjelmia, joita esitetään myös TV7-pääkanavalla. Näihin lukeutuu muun muassa Patmoksen Come home -tiimin ohjelmia sekä Nuotan Kissa pöydälle -sarja.

”Sisällön ydin on ja tulee aina olemaan sama, eli Jeesus Kristus. Mutta se, miten kerromme Hänestä, puhuu samaa kieltä uuden sukupolven kanssa”, kommentoi kanavaa kehittelemässä ollut Antti Pekki TV7:lta.

Kanavaan voi tutustua osoitteessa http://www.tv7plus.fi/

Lähde: Nuotta.com