Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Tullian Tchividjian irtisanoutui pastorin virastaan – syynä ongelmat avioliitossa

 

Tullian Tchividjian saarnaa kotiseurakunnassaan vuonna 2011. KUVA: Creative Commons

Billy Grahamin pojanpoika ajautui suhteeseen saatuaan selville, että hänen vaimonsa oli pettänyt häntä.

Pastori ja kirjailija Tullian Tchividjian on jättänyt johtavan pastorin tehtävänsä Coral Ridge Presbyterian -seurakunnassa. Päätös johtui Tchividjianin avioliitto-ongelmista. Christianity Today -verkkolehden mukaan hän päätyi sopimattomaan suhteeseen erään naispuolisen ystävänsä kanssa, jolta hän haki lohtua saatuaan selville vaimonsa suhteesta toiseen mieheen.

The Washington Postille antamassaan lausunnossa (21.6.) Tchividjian kertoi tilanteesta:

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

“Viime viikolla seurakuntamme johtajat lähestyivät minua kysyäkseen minulta suhteesta. Myönsin sen, ja päätimme, että minun olisi parasta irtisanoutua. Sekä minun että vaimoni sydän on särkynyt tekojemme tähden. Pyydämme teitä rukoilemaan meidän ja perheemme puolesta, että Jumala armossaan auttaisi meitä kestämään tämän sydäntä riipaisevan myrskyn.“

Tchividjianin seurakunnan johtajat totesivat nettisivuillaan olevansa surullisia uutisista, mutta auttavansa pastoria ja hänen perhettään vaikean ajan läpi.

“Pyydämme myös ihmisiä liittymään rukoukseen, että Jumala korjaisi asiat ennalleen ja parantaisi kaikki, jotka ovat olleet tässä osallisena.”

Viime sunnuntaina Tchividjian itse kirjoitti Twitter-tilillään seuraavaa: ”Tervetuloa kuoleman varjon laaksoon… onneksi Jumalan armo vallitsee täälläkin.”

Pastori Tullian Tchividjian on ollut naimisissa vaimonsa Kimin kanssa vuodesta 1994, ja heillä on kolme lasta.

 
artikkelibanneri Uusi Tie