Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Tukipostia Päivi Räsäselle -tapahtuma keräsi yli 10 000 osallistujaa

 

Kuva: www.paivirasanen.fi

Sisäasiainministeri Päivi Räsäsen, kristillisten arvojen sekä uskonnon- ja sananvapauden tukemiseksi toteutettu viikon mittainen Tukipostia Päivi Räsäselle -Facebook-tapahtuma keräsi yli 10 000 osallistujaa. Tempauksessa ihmisiä kehotettiin lähettämään Päivi Räsäselle tukipostia sähköisesti sekä kirjeitse. Rohkaisuviestejä lähetettiinkin useita tuhansia eri väylien kautta.

Tapahtuman järjestäjät ovat nyt ohjanneet sisäasiainministerin tukemiseen tähtäävän viestiliikenteen www.tukipostiapaiville.com -nettisivulle sekä Päivi Räsänen Support Group -Facebook-sivulle, joiden kautta Päivi Räsäsen tukemista voi jatkaa. Nyt päättyneen Facebook-tapahtuman kautta lähetetyistä sähköisistä rohkaisuviesteistä aletaan puolestaan koota kirjaa, joka tullaan toimittamaan sisäasiainministerille lähitulevaisuudessa.

Tukipostia Päivi Räsäselle -tapahtuma luotiin, koska sitä järjestämässä olleet nuoret halusivat kantaa kortensa kekoon sisäasiainministeriin kohdistuvan viharyöpyn tasapainottamiseksi positiivisella viestinnällä. Tavoitteena oli tukea Päivi Räsästä ja hänen työtään muun muassa kirkollisista asioista vastaavana ministerinä sekä nostaa esille erityisesti kristittyjen uskonnon- ja sananvapauteen kohdistuvia uhkia suomalaisessa yhteiskunnassa.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

”Sisäasiainministeri Päivi Räsänen on saanut vastaansa mediassa erittäin suuren määrän vihaa ja tuomitsemista pidettyään Kansanlähetyspäivillä Kankaanpäässä puheen otsikolla ”Kristittynä maallistuneessa yhteiskunnassa – kristillinen ihmiskuva haastettuna”, jossa hän muun muassa käsitteli Jumalan ja esivallan suhdetta. Valitettavasti mediassa puheesta irrotettiin asiayhteydestä lauseita, ja levitettiin virheellisiä väittämiä puheen sisällöstä.”, Facebook-tapahtuman kuvauksessa todettiin.

Tapahtuman järjestäjät halusivat myös vaikuttaa siihen, millä tavoin mediassa käsitellään kirkkoa ja kristittyjä. On tärkeää, ettei esimerkiksi kirkkolain ja -järjestyksen mukaisia kirkon kantoja sekoiteta yksittäisten poliitikkojen omiksi kannoiksi.

”Räsäsen referoimat opilliset ja eettiset periaatteet koskien esivaltaa eivät ole hänen omia ajatuksiaan, vaan löytyvät Raamatun lisäksi myös Suomen ev. lut. kirkon kirkkokäsikirjasta sekä tunnustuskirjoista, ja edustavat näin ollen Suomen kirkkolain ja -järjestyksen mukaista kirkon virallista linjaa.”, kiteytettiin tapahtuman kuvauksessa.

 

Lisätietoja: www.tukipostiapaiville.com

Lisää aiheesta:
Päivi Räsäsen tukipostikampanja innostaa Facebookissa
Sisäasiainministerin kotia töhritty, tukikampanjaa roskapostitettu


Lähde: Nuotta.com