Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Trans4mission kutsuu nuoria aikuisia muutosrintamaan

 

Yhteiskristillisen lähetystapahtuman tavoite on inspiroida elämään lähempänä Jeesusta. Trans4missionissa kannustetaan levittämään evankeliumia sekä vaalimaan oikeudenmukaisuutta ja ihmisoikeuksia. Tapahtuma järjestetään 10.–12. lokakuuta Tampereella.

”Ole se muutos, jonka haluat nähdä” iskulause kiteyttää Trans4missionin vision. Markkinointitiimin johtaja Jari Sippola korostaa tapahtuman rohkaisevan nuoria aikuisia muuttamaan maailmaa siinä tehtävässä, jonka Jumala antaa.

– Kristityt toivovat, että evankeliumi leviää ja Jeesus tulee ihmisten sydämiin, köyhyys vähenee ja kaikki pääsevät kouluun, oikeudenmukaisuus toteutuu ja sorretut saavat ihmisoikeudet. Samalla unelmoijat kokevat pienuutta muuttaa mitään itse. Kuitenkin Jumalalla on jokaiselle oma paikka, jolla on merkitys, ja hän kutsuu astumaan siihen rohkeasti.

Perheniemi neliöb. 13.-19.5.

Sippolan mukaan Trans4mission myös auttaa osallistujaa löytämään syvempiä ulottuvuuksia suhteestaan Jumalaan.

– Tapahtuma innostaa ja varustaa todistamaan Jeesuksesta teoin ja sanoin omassa arjessaan.

Ohjelmassa panostetaan käytännönläheisiin opetuksiin, tavoittavaan toimintaan kaupungilla ja monipuolisiin kanaviin. Niissä käsitellään muun muassa muslimien ja juutalaisten evankeliointia, ystäväevankeliointia, opetuslapseuttamista, urheilun ja uskon yhdistämistä sekä ihmiskaupan vastaista työtä. Tapahtuman ulkomaalaiset pääpuhujat ovat englantilaisen St. Thomas Philadelphia kirkon nuorisotyöntekijä Rich Attkinsson ja John Brown -salanimeä käyttävä evankelista Lähi-idästä.

 

Yhteiskristillisyys tuo näkyvyyttä

Jari Sippolan mielestä yksi Trans4missionin siunauksista piilee sen laajassa kristittyjen yhteydessä.

– Kun osallistuja kokee mahtavaa yhteyttä ja näkee, kuinka monella ikätoverilla taustasta riippumatta on halu viedä samaa evankeliumia eteenpäin, se rohkaisee uskomaan vahvemmin evankeliumin voimaan.

Sippola lisäksi toteaa, että eri kirkkokuntien ja järjestöjen yhteinen tapahtuma keskittää niiden resursseja tehokkaasti ja tuo yhteiselle asialle näkyvyyttä.

Trans4mission järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008. Nykyisin tapahtuma pidetään joka toinen vuosi ja sen paikkakunta vaihtelee. Tänä vuonna ohjelma on pääosin Tampereen helluntaiseurakunnan tiloissa. Järjestelyistä vastaavat Suomen Evankeliseen Allianssiin (SEA) ja Suomen lähetysneuvostoon (SLN) kuuluvat lähetysjärjestöt ja kirkkokunnat. Tapahtuman internetsivusto on www.t4m.fi. 

 

 

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie