Tommi Kaleniukselta tulossa uusi levy

 

Uudella levyllään Tommi Kalenius esittää tarinoita ihmisistä. KUVA: Tommi Kalenius promo

Tommi kaleniuksen uusi albumi ”Liikuta mua” ilmestyy huomenna 10. huhtikuuta.

Lauluntekijänäkin tunnettu Tommi Kalenius on viime aikoina kirjoittanut muille artisteille lauluja, mutta on nyt palannut omien kappaleidensa pariin julkaisemalla uuden albumin. Levyn tunnuspiirteitä ovat maanläheisyys, sekä riisuttu ilme.

– Levyn biisit ovat elämän keskellä syntyneitä, Kalenius kertoo.

Karas-Sana Neliöb. 22.-28.4.

– Löysin itseni pisteestä, jossa kaiken piti olla kunnossa, mutta yhtäkkiä kuori alkoikin hajota. Kipuilut parisuhteessa, lapsiperheen arjen pyörittäminen, jatkuva huoli taloudesta ja lopulta myös omasta jaksamisesta herättivät kysymyksen, tunteeko sitä lopulta edes itseään. Jälkikäteen levyn laulut tuntuvat pyörremyrskyltä ja selviytymistarinalta mulle itselleni. Samalla hirvittää päästää nämä omista käsistäni ihmisten kuultavaksi.

Tuottajana toimi Pekka Ruuska, joka on tauon jälkeen taas palannut studiotyöskentelyn pariin. Albumilta löytyy muun muassa duetto Jipun kanssa ja nimikkokappale ”Liikuta mua”. Viimeinen kappale on koskettava sovitus Suvivirrestä, jota ovat olleet sovittamassa Matti Mikkola ja Toni Kulku.

Tommi Kaleniuksen virallinen levynjulkistamistilaisuus Radio Deissä suorana läheyksenä perjantaiaamuna 10.4. klo 10. Kuunneltavissa myös Radiot.fi -palvelun kautta.

Uutinen perustuu artikkeliin Nuotta.com:ssa. Alkuperäinen teksti: N-tiimi Heidi