Elämäntaito: Aatelisnaiset auttajina – kolme tarinaa siitä, miten ylhäiset syttyivät diakonialle

Tavastia valloitettu, seuraavana Seinäjoen Rytmikorjaamo

 

Joukko kristittyjä muusikoita ideoi viime vuonna konsertin, jonka tavoitteena oli esittää lauluja Jeesuksesta Tavastialla. Tammikuussa järjestetty “Jeesus valloittaa Tavastian” -klubikonsertti herätti paljon kiinnostusta ja konseptille on nyt tiedossa jatkoa.

Helsingin yhdeltä tunnetuimmalta rock-klubilta alkanut Jeesus valloittaa -klubikonserttikiertue jatkuu Seinäjoen Rytmikorjaamolla toukokuussa. Tapahtuman tiedotustilaisuudessa tiistaina vallitsi vahva luottamus kävijämäärään. Jos sitä ei tuplata niin tarkoituksena on ainakin ylittää Tavastian yli neljänsadan kävijän raja. Läsnä olleet artistit ja hankkeen ideamiehet, Jukka Leppilampi ja Jukka Tolonen iloitsivat siitä, että saavat esittää rakastamaansa musiikkia juurillaan. Useilla tapahtuman esiintyjillä ne ovat juuri rock- ja klubikulttuurissa.

-Meillä on paljon annettavaa tälle kulttuurille, jossa elämme ja vaikutamme. Mutta meidän on tunnustettava Jeesus. Jeesus on toivo, valo ja ilo. Rukouksemme on, että se välittyisi tässä tapahtumassa, kuin muutoinkin elämässämme, Leppilampi kertoi tammikuussa Uusi Tie -lehdelle.

Kirkkorekry neliöb. 29.4.-12.5.

Jeesus valloittaa -konserttien erikoisuus on se, että sitä ovat olleet kehittelemässä ja järjestämässä tapahtuman artistit itse.

Leppilammen ja Tolosen lisäksi lavalla nähdään parikymmentä artistia, kuten Hanna-Maria Helenius, Kari Peitsamo, Jippu, Kaarle Mannila, Hillel Tokazier ja Junnu Aaltonen. Säestyksestä vastaa Marzi Nyman Trio.

Konsertti on perjantaina 8.5. Seinäjoen Rytmikorjaamolla.