Tänä vuonna Evankelistapäivät järjestetään Tampereella 18.-20.8.

 
ilmakuva-Suomen-Vapaakirkon-toimintakeskuksesta-Tampereella

Suomen Vapaakirkon toimintakeskus, Teopolis, sijaitsee Tampereella. Vapaakirkko järjestäytyi omaksi kirkkokunnaksi sata vuotta sitten, kun uskonnonvapauslaki astui Suomessa voimaan ja teki sen mahdolliseksi.

Evankelistapäivien teemana on tänä vuonna ”Suomi sydämellä – elämän jano”.

Evankelistapäivät alkavat torstai-iltana 18. elokuuta Aleksanterin kirkon tilaisuudella ”Suomi sydämellä – elämän jano”. Illassa esiintyvät muun muassa Ossi ja Eve sekä Manuel Rautalahti. Perjantain iltatilaisuudessa Tampereen helluntaiseurakunnassa musisoi muun muassa Pekka Simojoki. Päivien pääpaikkana toimii Teopolis, Vapaakirkon toimintakeskus, Tampere-talon naapurissa. Evankelistapäivät järjestetään tänä vuonna yhteistyössä Suomen teologisen opiston kanssa.

Evankelistapäivät ovat yhteiskristillinen tapahtuma, joka kokoaa evankelioinnista innostuneita ihmisiä eri kirkkokunnista ympäri Suomea. Päivät ovat tärkeä foorumi eri kirkoissa, herätysliikkeissä ja yhteisöissä toimiville evankelistoilla ja evankelioimisesta kiinnostuneille. Evankelistapäivät haluaa olla osaltaan uudistamassa seurakuntien ja yhteisöjen tavoittavaa työtä. Lisäksi päivät tarjoavat mahdollisuuden verkostoitumiseen, yhteyden vahvistamiseen ja näyn kirkastamiseen sielunhoidollisia mahdollisuuksia ja teemoja unohtamatta. Tänä vuonna ”opetuslapseuttaminen” on yksi keskeisistä teemoista.

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

Elokuussa 2021 Evankelistapäivät järjestettiin Seinäjoella, missä vietettiin myös päivien 25-vuotisjuhlaa. Varsinainen juhlavuosi oli 2020, mutta silloin koronapandemia esti tapahtuman järjestämisen.

Kalevi Lehtisen vuonna 1995 käynnistämät, vuosittain järjestettävät Evankelistojen Yhteyspäivät, kokoavat yhteen eri taustayhteisöissä palvelevat, niin kokoaikaiset kuin vapaaehtoisesti toimivat ihmiset, joille evankeliumin eteenpäin kertominen on tärkeää.

Evankelistapäivät Tampereella 18.-20.8.