Suomen vanhin gospeltapahtuma jakaa kaikille artistipassin

 

Gospelyhtye kls on yksi Uuden Alun esiintyjistä. KUVA: TANELI TÖRÖLÄ/KLS

Lempäälän nuoren seurakunnan loppiaisena järjestämä Uusi Alku -tapahtuma luottaa yhdessä tekemisen meininkiin ja turvalliseen ilmapiiriin. Tapahtumassa jaetaan perinteisten pääsylippujen sijasta artistipassi kaulaan.

– Tässä kovassa ajassa, kilpailun ja feikkien vastapainoksi, olemmekin kaikki samalla viivalla. Yhdessä laminoidussa lapussa kiteytyy konkreettisella tavalla se vastakulttuuri, jolla tahdomme lämmittää kylmässä ja itsekkäässä universumissamme. Jumala näkee jokaisen nuoren ainutlaatuisena timanttina, sanoo tapahtuman pääjärjestelijä, nuorisotyönohjaaja Jussi Salo.

Uusi Alku on Suomen vanhin edelleen järjestettävä gospeltapahtuma. Ensimmäisen kerran se järjestettiin vuonna 1979.

– On suuri siunaus, että 36. kertaa järjestetty, pienen paikkakunnan suuri ponnistus, on edelleen hengissä, nuorisotyönohjaaja Jussi Salo sanoo.

Karas-Sana Neliöb. 22.-28.4.

Musiikista vastaavat tänä vuonna ikaalilainen rock-yhtye kls, rap-porukka Immanuel, ulkomaillakin kiertänyt Audile ja pop-yhtye Herz. Mukana on myös stand up -koomikko Mikko Vaismaa. Iltakonsertti päättyy yhteiseen ylistykseen Anton Laurilan johdolla. YöMessun housebändinä toimii lempääläläistaustainen Peter Joukainen yhtyeineen.

Uusi Alku pidetään Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa lauantaina 3. tammikuuta 2015 klo 13 alkaen.

Lisätietoja tästä.