Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Sisältörikas raamattupäivä täyttää Lahden Ristinkirkon ensi lauantaina

 

Raamattupäivän juontavat Iida Hovi ja Topi Knihtilä. Kuva: Ilkka Kontturi

Kirkkokansan raamattupäivä kokoaa kristittyjä vahvistumaan Jumalan sanasta ja yhteisestä uskosta.
Keski-Lahden seurakunnan ja viidennen herätysliikkeen järjestöjen valmistelema tapahtuma tarjoaa ohjelmaa aamukymmenestä iltaan saakka.

Järjestyksessään viides Kirkkokansan raamattupäivä pidetään ensi lauantaina Lahden Ristinkirkossa Tulkoon valtakuntasi -teemalla.

Puhujia ovat esimerkiksi Suomen Raamattuopiston toiminnanjohtaja Timo Junkkaala ja rehtori Juha Vähäsarja sekä kenttäpiispa Pekka Särkiö, pääsihteeri Jussi Miettinen, päätoimittaja Leif Nummela, työaluevastaava Taneli Skyttä ja perheterapeutti Saara Kinnunen.

IK-opisto Neliöb. 17.-30.6.

Kello 10 alkava ohjelma päättyy kello 17 alkavaan ehtoollismessuun.

Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden sielunhoitoon ja esirukoukseen.

Päätilaisuudet radioidaan suorana Radio Dein kautta.

Viime vuonna Kirkkokansan raamattupäivässä julkistettiin viidennen herätysliikkeen laulukirja, Viisikielinen, joka nousi Suomen viidenneksi myydyimmäksi tietokirjaksi vuonna 2014. Tulevana lauantaina yhteislaulu raikaa tämän hittikirjan avittamana.

Juontajana toimivan, OPKOn opiskelijatyön koordinaattorin, Topi Knihtilän, mukaan ohjelmassa on otettu huomioon sekä nuoret että vanhat. Vastuussa on kaikenikäisiä koululaisista ”kokeneisiin konkareihin”.

– Odotan, että saamme yhdessä inspiroitua Jumalan sanan opetuksesta ja jokainen löytää päivän aikana jonkin pienen tai suuren aarteen Raamatusta.

– Sanan ruokaa ja rohkaisua on tarjolla kaikille, summaa päivän toinen juontaja, Päijät-Hämeen Kansanlähetyksen nuorisosihteeri Iida Hovi.

Tapahtuman järjestävät Keski-Lahden seurakunta, Lähetysyhdistys Kylväjä, Suomen Ev.lut. Kansanlähetys, Suomen Raamattuopiston Säätiö, Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys.

 
Artikkelibanneri perussanoma