Ihmisiä ja ilmiöitä: Pastori Matti Hernesaho: ”Jeesus ei ole teinipojille mikään vitsi” Hyvät: Arabien parissa lähetystyötä tekevä Aaron Ibrahim kertoo miten tehdä vaikutus muslimeihin: ”Elä niin kuin opetat”

Seurakunnat saivat ensimmäisen sosiaalisen median oppaan

 

Kirjan kirjoittajat tiivistävät ohjeensa somemaailman kymmeneksi käskyksi.

”Käytä rohkeasti monia somevälineitä. Jos käytät yhtä, sekin riittää. Jos et käytä yhtään, saat anteeksi”, kuuluu somemaailman kymmenestä käskystä ensimmäinen.

Viestinnän ja sosiaalisen median ammattilaiset Ville Kormilainen, Jan Ahonen ja Johannes Ijäs antavat kirjassaan Somempi seurakunta – Sosiaalisen median opas (Kirjapaja 2016) käytännöllisiä vinkkejä tavoittavaan viestintään sosiaalisessa mediassa.

KRS Krito 10.-23.6.

Kirjaan on haastateltu monia sosiaalisen median osaajia, kuten Tuomas Enbuskea, Katleena Kortesuota ja Pekka Sauria. Kirja on tarkoitettu seurakunnille, mutta kustantajan mukaan se sopii myös kaikille muille sosiaalisesta mediasta ja sen käytöstä kiinnostuneille.

”Tunne rajasi. Somessakin voi palvella, mutta älä uhraa lähisuhteitasi somen alttarille. Somessa on elämää mutta elämässä on muutakin kuin some”, kuuluu käskyistä kymmenes.

 
artikkelibanneri Uusi Tie