Sari Essayah: Puheet EU:sta Ilmestyskirjan petona siirtyneet Perussuomalaisille

 

Europarlamentaarikko Sari Essayahin mukaan puheet EU:sta Raamatun Ilmestyskirjan petona tulevat nyt Perussuomalaisten suusta, eivät enää hänen oman puolueensa riveistä.

– Meidän tulee varmistua, että EU:ssa demokratia toimii ja että se on todellista, aikanaan Suomen EU-jäsenyyttä vastustaneen KD:n eurovaaliehdokas sanoi Radio Dein eurovaalitentissä torstaina.

Jatkokaudelle europarlamentiin pyrkivän Sari Essayahin mukaan puheet EU:sta Ilmestyskirjan petona ovat kristillisdemokraateissa menneiden vaalikampanjoiden lumia. Essayah kuittaa KD:n eurovastaisen linjan symboliksi nousseen petovertauksen yksittäisen ehdokkaan puheenvuoroksi, ei koko puolueen linjaukseksi.

Esko Ahon hallituksessa kristillisdemokraatien ministerinä istunut Toimi Kankaanniemi nimesi Suomen jäsenyysneuvottelujen aikaan EU:n lmestyskirjan pedoksi. Toukokuun eurovaaleissa Kankaanniemi edustaa Perussuomalaisia.

Karas-Sana Neliöb. 22.-28.4.

– Tässä ei ollut kysymys puolueen linjauksesta vaan yksittäisen poliitikon linjauksesta, joka hänkin on tänä päivänä siirtynyt Perussuomalaisten riveihin, kuittasi Essayah kysymyksen puolueensa EU-vastaisuudesta Radio Dein eurovaalitentissä.

Kristillisdemokraattien eurovaaliehdokas määritteli petomaisuuden Kankaanniemen KD-aikoja laveammin.

– Jos valtaa lähdetään todellakin viemään harvojen käsiin, ollaan hyvin herkästi rakentamassa ”petomaista” järjestelmää. Mikä tahansa järjestelmä voi muuttua sellaiseksi. Olemme historiassa nähneet, että demokraattisesti valitut johtajat saattavat lähteä ensimmäiseksi supistamaan demokratiaa ja keskittämään vallan harvoille ja lähteä tuhoamaan sitä kautta demokratiaa ja oikeusvaltioperiaatetta unohtaen vallan kolmijaon perusopetukset. Useimmiten se johtaa ihmisoikeuksien murentumiseen.

Katso Radio Dein eurovaalitenttien lähetysajat

Kuuntele, miten Sari Essayah vastasi Radio Dein eurovaalitentissä kysymykseen: ”Ovatko kristillisdemokraatit kesyttäneet pedon?” [toimittaja Ariel Neulaniemi, 1min 30s]

 
Dei, aamuvirkut, artikkeliban 7.2.- (2/2)