Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Sadinmaan Jeesus on vallanpitäjien kauhu

 

Kai Sadinmaa kirjoittaa

-Todellinen Jeesus ei ole yläluokan sylikoira, harmiton pyhäkoulujen lammaspaimen, kaikkien kiva kaveri vaan vallanpitäjien kauhu, kapinallinen ja köyhien Vapauttaja, tylyttää käsikirjoittaja-pappi Kai Sadinmaa tänään ilmestyvässä Sana-lehdessä.

Kai Sadinmaa kirjoittaa Sana-lehdessä, etttä Jeesus ei veljeile taloudellisen ja poliittisen eliitin kanssa, vaan potkii jalat heidän altaan ja lähettää heidät luotaan tyhjin käsin julistaen heille ankaraa tuomiota.

-Hän ei kilistele samppanjalaseja ministerien ja kenraalien kanssa Jerusalemin linnanjuhlissa, vaan kaveeraa viiniä ryystäen yhteiskunnan pohjasakan kanssa, huorien, rikollisten, vammaisten, kaiken maailman pikkunilkkien.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

Sadinmaa on vakuuuunut, että jos Jeesus eläisi nyt Suomessa, Hän paljastaisi armotta vallanpitäjien hämäyspuheet. Sen kuinka heidän hurskastelunsa syrjäytymisestä ovat pelkkää tosiasioiden hämärtämistä ja että heidän politiikkansa on lähtökohtaisesti riistävää ja syrjäyttävää.

– Todellinen Jeesus soittaisi armotta nahkaruoskaa meidän kirkkomme vallanhimoisten ja valtaa kumartavien herrojen pakaroilla ja hakkaisi sanan säilällä kappaleiksi heidän kirkollisen tekopyhyytensä ja teeskentelynsä. Hän paljastaisi kuinka Suomen evankelisluterilainen kirkko on vallan ja voiman kirkko, yläluokan kirkko, ei köyhien ja halveksittujen, häviäjien ja päähän potkittujen kirkko.

Lue koko juttu 3.1. ilmestyneestä Sana-lehdestä.