Kotimaa: Yksi näistä kirjoista on Vuoden 2023 kristillinen kirja – Finalistien joukossa puhuttelevia elämäntarinoita ja uskon pohdintaa

Saarnaaja Benny Hinnin avioero tyrmistyttää

 

Tv-ohjelmistaan ja kirjoistaan tunnetun amerikkalaisen saarnaaja Benny Hinnin vaimo on hakenut avioeroa miehestään. Hinnin järjestön nettisivuilla vahvistetaan tiedot julkisuuteen tulleesta avioerohakemuksesta, joka on jätetty ensimmäinen helmikuuta.

Perheen lähipiiri tyrmistyi tiedosta, joka tuli t yllättäen. Suzanne ja Benny Hinn ovat olleet aviossa yli 30 vuotta ja heille on neljä lasta.

Benny Hinn on kiistelty karismaattinen julistaja, joka kerää vuosittain miljoonia kuulijoita parantumiskokouksiinsa ympäri maailmaa. Häntä on myös kritisoitu ylellisestä elämäntyylistään. Yksityisellä lentokoneella matkustava Hinn asuu miljoonien dollarien arvoisessa talossa ja yöpyy parhaissa hotelleissa.

Pipliaseura Neliöb. 25.9.-8.10. MJa

Hinnin evankelioimisjärjestön rahankäyttöä on vaadittu tutkittavaksi, mutta hän vakuuttaa puolueettomien tilintarkastajien osoittaneen, että toiminta täyttää Yhdysvaltain lain vaatimukset.