Kotimaa: Yksi näistä kirjoista on Vuoden 2023 kristillinen kirja – Finalistien joukossa puhuttelevia elämäntarinoita ja uskon pohdintaa

Saaren kirkon Orpokotijuhlia voi kuunnella tulevana viikonloppuna kahden radiokanavan kautta

 
ilmakuva-punatiilisestä-kirkosta-kuvassa-näkyy-myös-muita-rakennuksia

Kuva: Parikanniemisäätiö

Orpokotijuhlia vietetään 14.-16.8.2020 Radio Patmoksen ja Radio Dein taajuuksilla.

Saaren kirkon Orpokotijuhlia on vietetty nykyisellä paikalla Parikkalassa jo yli 70 kertaa. Tänä vuonna hengelliset kesäjuhlat on koronapandemian vuoksi järjestetty poikkeuksetta etänä, niin myös Orpokotijuhlat, joita voi tulevana viikonvaihteena kuunnella Radio Patmoksen taaajuudella. Tarkemmat taajuustiedot löytyvät kanavan verkkosivuilta. MyösRadio Dein kanavalla on ohjelmaa Orpokotijuhlista lauantaina 15.8 klo 14.00. Juhlia voi seurata myös verkon kautta.

Juhlien ohjelma koostuu suorista ja etukäteen äänitetyistä lähetyksistä sekä edellisten vuosien uusinnoista.

Perheniemi neliöb. vkot 39-40. MJa

Lauantaina kuullaan evankelista ja kirjailija Erkki Lemisen (1922-1992) raamattuopetus vuodelta 1992.  Juhlissa kuullaan myös Parikanniemisäätiön, Parikkalan kunnan ja seurakunnan edustajia sekä muun muassa Markku Liukkosta, Arto Valkeapäätä, Minna Syvänniemeä, Timo Pöyhöstä, Danielle Miettistä, Matti Kostamoa ja Tero Korhosta. Orpokotijuhlien isäntänä toimii säätiön toiminnanjohtaja Teuvo V. Riikonen.

Sunnuntaina on ohjelmassa uusintoja vuodelta 2015. Silloin messussa saarnaa Erkki Lemetyinen ja päätösseuroissa puhuu muun muassa Mikkelin piispa Seppo Häkkinen.