Raumalla valmistaudutaan Medialähetyspäiviin

 

Medialähetyspäivät järjestetään Raumalla 13.-14.6. teemalla Toivon paatis.

– Medialähetyspäivien valmistelu on herättänyt seurakunnan eri työaloja yhteistyöhön ja kutsuu seurakuntalaisia talkootehtäviin. Tapahtuma antaa meille paikallisille uudenlaisen mahdollisuuden osallistua lähetystyöhön, iloitsee Rauman seurakunnan lähetyssihteeri Raija Pajuniemi. Valtakunnallisia Medialähetyspäiviä vietetään Raumalla 13.–14. kesäkuuta.

Medialähetyspäivät on Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) ja Rauman seurakunnan yhteinen kesäjuhla. Sitä edeltää seurakuntien työntekijöille ja lähetystyön vastuunkantajille suunnattu medialähetyksen teemapäivä 12. kesäkuuta.

Tapahtumaviikonlopun aikana kuullaan muun muassa, kuinka radio auttaa kambodžalaisia toipumaan menneisyyden haavoista ja tavataan Iranin lasten rakastama tv-kasvo. Ulkomaiset puhujat ovat FEBC-Kambodžan johtaja Sopheary Hem ja iranilaissyntyinen Parastoo Poortaheri satelliittitelevisiokanava SAT-7 Parsista.

Sansa Neliöb. 14.11.-13.12. MJa

– Haluan kutsua päiville ihan tavallisia ihmisiä, lähetys on kaikkien seurakuntalaisten yhteinen asia. Ohjelma on monipuolista: välähdyksiä lähetystyön tilanteesta eri puolilla maailmaa, kotimaisia ja kansainvälisiä vieraita, ja välillä ollaan toivon sanoman äärellä itsekin, Raija Pajuniemi sanoo.

Medialähetyspäiviä ja perjantain teemapäivää voi katsoa suorina lähetyksinä Sansan nettisivuilla. Radio Dei lähettää koosteohjelmaa lauantaina ja sunnuntaina kello 16‒18.

Ohjelma ja lisätietoa

 
Sansa artikkeliban. 8.11.- MJa