Raiskaussyytteen nostaneita kristittyjä pahoinpideltiin Pakistanissa

 

Pakistanin poliisi ei ole suostunut kirjaamaan rikosilmoitusta pahoinpitelystä, jossa kristityn perheen kotiin hyökättiin väkivaltaisesti. Väkivallanteon tarkoituksena epäillään olevan halu saada hyökkäyksen kohteena ollut perhe vetämään pois raiskaussyyte maan oikeusistuimesta.

Lahoressa, Pakistanissa uskovan tytön raiskanneet miehet yrittivät paikallisten tietojen mukaan välttää tuomion hyökkäämällä viime kuussa tytön perheen taloon. Raiskattua 15-vuotiasta tyttöä hakattiin ja hänen 21-vuotiasta sisartaan puukotettiin, jotta heidän vanhempansa vetäisivät pois raiskaussyytteet.

Tyttöjen isä kertoi, että joukon tarkoituksena oli myös kaapata tytöt, mutta perheen naapurin mukaan hyökkääjät joutuivat lopulta pakenemaan, koska talon ulkopuolelle kerääntyi avunhuutoja kuulleita ihmisiä.

Karas-Sana Neliöb. 22.-28.4.

Kristittyjä syrjivä poliisi ei pitkään suostunut kirjaamaan rikosilmoitusta pahoinpitelystä, ja perhe saa edelleenkin tappouhkauksia. Varsinainen raiskaus tapahtui kaksi vuotta sitten, kun neljä miestä kidnappasi ja joukkoraiskasi tuolloin 13-vuotiaan tytön. Asiasta uutisoi Compass Direct News.