Radiolähetystyö viettää tänä vuonna kesäpäivänsä Savonlinnassa

 

Radiolähetystyön kesäpäiviä vietetään Savonlinnassa 17.–19. kesäkuuta. Päivien järjestäjinä ovat Radiolähetysjärjestö Sanansaattajat (SANSA), Savonlinna-Säämingin seurakunta ja Savonlinnan kristillinen opisto.

Kesäpäivien teemana on Jumala on turvamme – emme pelkää, ja maantieteellisenä painopisteenä on Intia.

Ulkomaiset pääpuhujat ovat Intian evankelis-luterilaisen Gossner-kirkon piispa Nelson Lakra sekä radiolähetysjärjestö TWR-Intian johtaja George Philip.

IK-opisto Neliöb. 19.2.-3.3.

– Kyseessä on innostava vuotuinen tapahtuma, jossa on tilaisuus nähdä ja kuulla, mitä Jumala tekee mediatyön kautta eri puolilla maailmaa. Intian mediatyöllä on keskeinen osa strategiassamme, jonka tavoitteena on viedä evankeliumi kahden miljardin ihmisen ulottuville vuoteen 2015 mennessä, sanoo SANSAn lähetysjohtaja Juha Auvinen.

Ohjelmia 39 kielellä

Savonlinnan seurakuntakeskuksessa ja tuomiokirkossa pidettävillä Radiolähetystyön kesäpäivillä on tarjolla lähetysaiheisia tilaisuuksia, raamattuopetusta, musiikkia ja rukousta. Varsinaisen pääohjelman ohessa järjestetään lapsille ja varhaisnuorille omaa ohjelmaa.

Radiolähetysjärjestö Sanansaattajat r.y. (SANSA) on vuonna 1973 perustettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö. Se on erikoistunut sähköisiä viestimiä hyödyntävään lähetystyöhön. SANSA kustantaa kristillisiä radio-ohjelmia Aasiaan, Afrikkaan ja Eurooppaan 39 kielellä sekä tukee arabian-, farsin- ja turkinkielistä televisiotyötä. SANSA myös lähettää työntekijöitä ulkomaisten yhteistyökumppanien palvelukseen.

 
Artikkelibanneri perussanoma