Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Radio Patmos sai pysyvän toimiluvan

 

Kuvassa Leo Meller (vas.), Pasi Turunen, Petri Mäkilä, Pirkko Säilä ja Markku Vuorinen.

Patmos Lähetyssäätiö on tuottanut ja kustantanut radio-ohjelmia vuodesta 1985. Lokakuun alusta radio Patmos kuuluu pysyvästi osassa Suomea.

Patmos Lähetyssäätiö on saanut toimiluvan kymmenelle FM-taajuudelle vuoden 2019 loppuun saakka. Radio Patmos aloittaa säännölliset FM-lähetykset lauantaina 1.10. klo 8.00. Patmos Lähetyssäätiö on tuottanut ja kustantanut radio-ohjelmia vuodesta 1985, kun radiomonopoli Suomessa murtui.

Pysyvän toimiluvan kuuluvuusalue kattaa enimmäkseen pieniä paikkakuntia läntisessä Suomessa. Suuremmista kaupungeista alueeseen kuuluvat Turku, Oulu, Pori ja Vaasa. Kaikkiaan kuuluvuusalueella asuu reilu miljoona ihmistä. Lisäksi radio Patmos lähettää ohjelmaa 14 FM-taajuudelle vuoden 2016 loppuun asti. Lyhytaikaisen toimiluvan kuuluvuusalueella asuu reilu kolme miljoonaa ihmistä.

Sansa neliöb. 1.-30.5.

– Panostamme myös voimakkaasti netti-radion ja sosiaalisen median kautta tapahtuvaan viestintään ja ohjelmatarjontaan. Radio Patmos kuuluu myös radiot.fi – palvelun kautta, radiokanavan tuottaja Timo Uuspelto kertoo.

Patmos Lähetyssäätiön linjauksen mukaan Patmos radio ankkuroituu viestinnässään Jumalan sanaan. Kanava pyrkii välittämään kuulijoilleen sanaan perustuvaa totuutta ja kirkasta evankeliumia. Uuspellon mukaan evankelioivat ohjelmat ovat keskeinen osa kanavan ohjelmistoa.

– Radio Patmoksen ohjelmasisältö on erittäin monipuolinen ja laaja-alainen. Ohjelmistossamme on laajasti edustettuina eri kirkkokuntien ohjelmantekijöitä, Uuspelto kertoo.

Patmos radion päätoimittajana toimii Patmos Lähetyssäätiön eläkkeelle jäänyt toiminnanjohtaja Leo Meller. Kanavalla kuullaan Patmoksen omien toimittajien lisäksi toimittajina muun muassa Päivi Kyyröä, Petri Välimäkeä, Leena Lehtistä, Jani Liukkosta, Seppo S Kososta, Kari KK Korhosta ja Martti Kallionpäätä.