Radio Dei ja Kristityt yhdessä ry. täyttää 17 vuotta

 

Radio Dein toimitusjohtaja Kirsi Rostamo.

– Jatkuva muutos ja kasvu, kuvailee Radio Dein perustaja ja toimitusjohtaja Kirsi Rostamo kuluneita vuosia. Radio Dei ja Kristityt Yhdessä täyttää 17 vuotta 3. marraskuuta.

Tänäkin vuonna Radio Dei aloitti lähetykset uusilla alueilla, helmikuussa Pohjanmaan rannikkoseudulla Kristiinankaupungissa taajuudella 89,5 MHz ja syyskuussa Pohjois-Pohjanmaalla Haapavedellä taajuudella 107,4 MHz. Nyt Radio Deillä on 21 taajuutta ja peittoalueella asuu 71 prosenttia suomalaisista.

Toukokuussa TNS Gallupin tutkimuksen mukaan Radio Dei on Suomen tunnetuin kristillinen media. Radio Dein tuntee 55 prosenttia suomalaisista. Kanavaa kuuntelee viikoittain noin 200 000 ja vähintään kerran kuukaudessa yli 300 000 suomalaista.

– Kristilliset yhteisöt ovat ymmärtäneet, että taloudellisista vaikeuksista huolimatta ihmiset kohdataan tänä päivänä parhaiten median avulla. Radio Dein missio on rakentaa yhteyttä, luoda toivoa ja kertoa uskosta Jeesukseen luonnollisena osana elämää. Tätä työtä saamme tehdä yhteistyössä noin 90 yhteistyökumppanimme kanssa, iloitsee Kirsi Rostamo.

Perheniemi Neliöb. 15.-21.4.

Radion kuuntelu matkapuhelimella ja tabletilla lisääntyy vauhdilla. Vastatakseen kehityksen tarpeisiin kotimaiset radiotoimijat tuottivat yhteisen palvelun, jotka kautta voi kuunnella kaikki suomalaisia radiokanavia. Radio Dei on mukana tänä syksynä lanseeratussa radiot.fi -palvelussa, joka tarjoaa maksuttoman ja helppokäyttöisen palvelun verkossa ja mobiilissa.

Radio Dein tukemiseksi ja esimerkiksi Rukouspuhelin palvelun hoitamiseksi perustettiin 17 vuotta sitten myös Kristityt Yhdessä ry. Kristityt Yhdessä ry. tuottaa Radio Deissä ohjelmia, joista tunnetuimmat ovat Rukous Suomen puolesta ja Tuomasmessu.

Yhteisiä syntymäpäiviä juhlitaankin radionomaisesti suorassa lähetyksessä Helsingin Mikael Agricolan kirkossa Tuomasmessussa 2.11 klo 18.00. Liturgina toimii Radio Dein mediapappi Mikko Salmi ja musiikkivieraana juontaja Ariel Neulaniemi. Pastori Arto Antturi saarnaa ja Radio Dein ja Tuomasmessun yhteistyöstä kertoo Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo. Muissa tehtävissä Kristityt Yhdessä ry:n puheenjohtaja Marja Soikkeli ja yhteyspäällikkö Johanna Reinikainen.

Varsinainen syntymäpäivä on maanantaina 3.11., ja ensi viikolla Radio Deissä teemana onkin Radio Dein ja Kristity Yhdessä ry:n 17-vuotinen taival.

 

 
Dei, aamuvirkut, artikkeliban 7.2.- (2/2)