Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Raamattuopisto haastaa lukemaan Raamatun läpi vuonna 2012

 

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon pyhä-teemavuosissa tullaan 2012 Pyhään Raamattuun. Raamattuopisto järjestää yhdessä radiolähetysjärjestö Sanansaattajien ja Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan kanssa aiheeseen liittyvän luentosarjan. Järjestäjät tarjoavat tapahtuman myötä myös lukuohjelmia henkilökohtaisen raamatunlukemisen tueksi.

Matka halki Raamatun -luennot pidetään Helsingin Vanhassa kirkossa torstaisin 5.1. alkaen.  Luennoitsijoina toimivat radiopastori Jukka Norvanto, teologian tohtori Timo Junkkaala, teologian tohtori Eero Junkkaala ja Vanhan kirkon kappalainen Arto Antturi.

Junkkaalan mukaan Keväällä 2012 käydään läpi Vanha testamentti ja syksyllä 2012 Uusi testamentti.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

– Matka halki Raamatun -luennot on tarkoitettu niille, joka haluavat ymmärtää paremmin itseään ja elämää. Matkalla kuljemme läpi Lähi-idän, halki monien vuosituhansien ja sisälle niin kauniiden ja rohkeiden kuin kauheiden ja luusereidenkin elämänkohtaloihin, hän esittelee.

– Raamattu tarjoaa elämänikäisen kumppanuuden jokaiselle, joka tarttuu siihen. Lähde mukaan matkalle ja totea itse: tämä kirja vastaa sinun vaikeimpiinkin kysymyksiin.

Junkkaalan kertoo, että Matka halki Raamatun tarjoaa henkilökohtaisen Raamatun lukemisen tueksi lukuohjelman, joka seuraa Vanhassa kirkossa pidettyjä luentoja. Nuorille ja nuorille aikuisille on lisäksi oma lukuhaastekampanja, Raamattu2012.

Matka halki Raamatun -tapahtumia järjestetään myös seurakunnissa, Junkkaalan mukaan ainakin Kiteellä 24.- 26.2.2012 ja Kuhmossa 26.-28.10.2012. Luennoitsijavieraina ovat Timo Junkkaala, Pekka Heiskanen ja Jukka Norvanto.

Matka halki Raamatun -luennot ovat kuultavissa myös Radio Dein taajuuksilla torstaisin alkaen 12.1. klo 18.30-19.15.

Katso lukuohjelma ja luentoaikataulut

 
Artikkelibanneri perussanoma