Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

Raamattu kannesta kanteen -ohjelmalle ehdokkuus RadioGaalan finaalissa

 

Raamattu kannesta kanteen -ohjelmasarjaa isännöi radiopappina tunnetuksi tullut Jukka Norvanto.

Medialähetys Sanansaattajien tuottama Raamattu kannesta kanteen on valittu neljän finalistin joukkoon, joista valitaan kaupallisten kanavien Vuoden radio-ohjelma.

Radioala palkitsee radiovuoden 2013 parhaat tekijät huhtikuussa järjestettävässä RadioGaalassa. Raamattu kannesta kanteen ohjelmaa isännöi Jukka Norvanto ja toimittaa Elina Vaittinen.

Raamattu Kannesta kanteen eli RKK on yksi Radio Dein kuunnelluimmista ohjelmista. Kuuntelijat, tuomaristo ja radiokanavat valitsivat voittajaehdokkaat RadioGaalan shortlistalle, joka julkistettiin tänään. Vuoden parhaan radiojuontajan ja -ohjelman äänestykseen osallistui lähes 60.000 kuuntelijaa, mikä on enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

RKK:n ohella neljän finalistin shortlistalle Vuoden radio-ohjelmasarjan voittajaehdokkaiksi nousivat Radio Suomipopin Aamylypsy, Radio Rockin Heikelä korporaatio ja Radio Pookin Kuuntele Tomppaa. Voittaja valitaan neljän finalistin joukosta 10. huhtikuuta.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

Pastori Jukka Norvannon ja Elina Vaittisen Raamattu kannesta kanteen ohjelmasarja on lähetetään Radio Deissä arki-iltaisin kello 21.00-21.30 ja uusintana arkiaamuina kello 6.00-6.30.

Radiopappina tunnetuksi tullut Jukka Norvanto siirtyy toukokuun alussa Medialähetys Sanansaattajista Evankelis-luterilaisen Lähetysyhdistys Kylväjän lähetysteologiksi.

Raamattu kannesta kanteen -ohjelmasarja verkkosivut

Lue myös:

Jukka Norvanto Kylväjän lähetysteologiksi