Puhuuko Jippu radiossa hengellisiä?

 

– Olen saanut vaikeiden vuosien jälkeen uudistua uskossa ja löytää rauhan ja levon Kristuksessa

Jippu kiertää adventtiviikkoina esittämässä hengellisiä ja perinteisiä joululauluja konserttisaleissa ja kirkoissa. Laulaja-lauluntekijä kertoi Radio Deille valmistautuneensa antamaan ”ensimmäisen hengellisen haastattelunsa” ensi viikolla k

Jippu eli Merituuli Elorinne on avautunut vuosien mittaan lukuisissa haastatteluissa paitsi musiikistaan myös yksityiselämästään, johon on räväkkyyden ohella mahtunut monenlaisia rosoja ja säröjä.  Jippu kertoo Radio Deille, ettei hän ole toistaiseksi puhunut medialle syvällisesti uskostaan.

Äskettäin avioitunut ja äidiksi tullut laulaja sanoo uskonasioiden avautuneen hänelle uudella tavalla ”vaikeiden toilailuvuosien jälkeen”. – Kyllästyin olemaan sekaisin. Halusin vaihtaa pimeässä rämpimisen valoon ja rakkauteen, hän kiteytti tuntojaan Me Naiset -lehdelle.

IK-opisto, neliöb. 15.-28.4.

Jippu sanoo purkaneensa vaikeimpina vuosinaan tuskaansa myös Jumalalle. – Kysyin Jumalalta jatkuvasti, että mikä minua vaivaa. Tajusin kyllä tekeväni väärin, mutten pystynyt hillitsemään itseäni.

Keväällä Jippu esiintyi Radio Dein, Lauttasaaren Kirkkokahvilan ja Kirkon Ulkomaanavun yhteistyössä järjestämässä Kale-klubissa. Lavalla lauluntekijä puhui avoimesti uskostaan ja yllätti kuuntelijat spiikeillä, joissa hän kuvaili hengellistä uudistumistaan.

Jippu kertoi jo tuolloin Radio Deille haluavansa antaa kanavalle ”uransa ensimmäisen syvällisen hengellisen haastattelun” kunhan perheeseen on ensin syntynyt esikoinen.  Merituuli ja Sami Elorinne saivat esikoispoikansa Romeon reilu kuukausi sitten.

Jippu esiintyy ensi viikolla Helsingissä torstaina 4.12. Malmitalossa ja perjantaina 5.12. Kallion kirkossa. Hänen uusi singlensä Heinillä härkien kaukalon ilmestyi adventin alkuun.

Radio Dein uusi Jouluparaati-aamulähetys joka arkipäivä klo 7-11 joulukuun 1. päivästä alkaen. Suorassa lähetyksessä Jippu keskiviikkona 3.12. klo 10.

Katso, keitä vieraita Jouluparaatissa tavataan Jipun lisäksi

Lue myös: Jippu: ”Uudistuin uskossa vaikeiden vuosien jälkeen”

Kale-klubi Facebookissa

 
Dei, aamuvirkut, artikkeliban 7.2.- (2/2)