Ihmisiä ja ilmiöitä: Onnellisuusprofessori Markku Ojanen: Iloa ja elinvoimaa ikävuosiin

Petri Laaksosen ChurchLeaks-paljastus: Sain suudelman piispalta

 

Petri Laaksonen sai pusun piispalta.

Laulaja ja lauluntekijä Petri Laaksonen paljasti Radio Dein Toivon tuomiokapituli -ohjelmassa saaneensa tällä viikolla suudelman Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispalta. Laaksonen ei suostunut paljastamaan muusikkoa moiskauttaneen kirkonkaitsijan nimeä.

Muusikko Petri Laaksonen heittäytyi avoimeksi Radio Dein Toivon tuomiokapituli -ohjelman uudessa ChurchLeaks-osiossa. Humoristissävytteisessä keskusteluohjelman osiossa vieraita haastetaan jakamaan lähetyksessä kuuma kirkollinen tietovuoto, josta kuulijat eivät vielä tiedä.

Hetken mietittyään Laaksonen päätti tarttua henkilökohtaiseen paljastukseen, joka liittyi maanantaiseen tapaamiseen piispan kanssa.

SEKL neliöb. 13.-16.6.

– Sain maanantaina pusun kahdelle poskelle piispalta. En voi kertoa nimeä. Vain se piispa tietää asiasta, joka minua poskelle pussasi. Sen verran voin kertoa, että se tapahtui Helsingissä ja Diakonissalaitoksella. Mutta en kerro piispan nimeä, Laaksonen myhäili ohjelman toimittaja Mikko Salmelle.

– Olen niin avoin ihminen, että ystäväni tietävät minusta kyllä lähes kaiken, mutta tästä asiasta tietää vain yksi ihminen – se joka minulle pusun antoi.

Petri Laaksonen tunnetaan musiikkinsa ohella aktiivisena kirkollisena keskustelijana ja luottamushenkilönä Helsingin seurakuntayhtymässä.

Toivon tuomiokapitulin ChurchLeaks -sarja saa jatkoa ensi torstaina 24. helmikuuta. Mikko Salmen isännöimä Toivon tuomikapituli kuullaan Radio Deissä suorana lähetyksenä torstaisin kello 16.10-16.40.

Kuuntele Petri Laaksosen Churchleaks-paljastus Toivon tuomiokapituli -ohjelmassa:

 
Dei, retroäijät, artikkeliban 31.5.- (1/2)