Yleinen: Tuomas Enbuske kuvaa luterilaista uskoaan: ”Ei kielilläpuhumista, ei ikoneja, ei suitsukkeita – Sana riittää”

Pasi Turunen Patmoksen toiminnanjohtajaksi

 

Pasi Turusesta tulee Patmos Lähetyssäätiön uusi toiminnanjohtaja. Turunen aloittaa tehtävässä kesäkuun alussa. Nykyinen toiminnanjohtaja Pirkko Säilä siirtyy lähetysjärjestön erityis- ja asiantuntijatehtäviin.

Pasi Turunen (s. 1966) on työskennellyt Patmos Lähetyssäätiön palveluksessa vuodesta 1989 lähtien. Turunen on koulutukseltaan teologian maisteri.

– Patmoksen työssä on alusta alkaen tukeuduttu evankeliumin muuttumattomuuteen ja Raamattuun Jumalan erehtymättömänä sanana. Maailmanlähetysnäkymme on sidottu raamattu-uskolliseen ohjenuoraan, Pasi Turunen ilmoittaa.

IK-opisto Neliöb. 20.5.-2.6.

Turunen tunnetaan mediassa aktiivisena keskustelijana, joka ottaa mediassa suorasukaisesti kantaa eettisiin ja teologisiin kysymyksiin. Hän osallistui keskustelijana muun muassa Yle TV2:n Ajankohtaisen kakkosen homoiltaan lokakuussa 2010. Homoilta herätti julkisuudessa runsaasti keskustelua.

Toiminnanjohtajavaihdoksen lisäksi Patmos Lähetyssäätiön hallitus on tehnyt myös muita vaihdoksia järjestön johtopaikoilla. Järjestön talousjohtajana toimiva kauppatieteiden maisteri Pekka Haapasaari siirtyy Patmoksen hallintojohtajaksi 1. kesäkuuta alkaen.

Järjestön nykyinen toiminnanjohtaja Pirkko Säilä siirtyy säätiön erityis- ja asiantuntijatehtäviin. Säilä on työskennellyt Patmoksen toiminnanjohtajana vuodesta 2010.

Patmos Lähetyssäätiö on vuonna 1971 perustettu, yli kahdessakymmenessä maassa toimiva yleiskristillinen lähetys- ja avustusjärjestö.

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)