Parisuhdehaaste: Uskalla rakastaa enemmän kuin koskaan

 

Kuva Istockphoto

Rakkauden roihu -blogissa alkoi maanantaina 3.10.2016 teemaviikko, jossa kirjoitetaan näkökulmalla ”Uskalla rakastaa enemmän kuin koskaan”.

Maaliskuussa 2016 avattu Rakkauden roihu -blogi on osa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon parisuhdetyötä. Blogikirjoittajien joukossa on perheneuvonnan ja pariterapian ammattilaisia, pappeja ja muita kirkon työntekijöitä, jotka tuovat esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Blogissa tarjoillaan sytykkeitä parisuhdepohdintoihin ja annetaan rakkauden roihuta.

Kirkon parisuhdebloggarit haastavat lukijoitaan, parisuhdeammattilaisia ja muita bloggareita kertomaan, millaista uskaltautumista, rohkeutta ja riskien ottamista rakastava suhde vaatii tai on heiltä vaatinut. Haaste kulkee sosiaalisessa mediassa tunnisteella #uskallanrakastaa.

Dei  Eurovaalit neliöb. 7.5.-3.6.

”Rakkaudessa täytyy uskaltaa, vaikka ollessaan avoin antaa toiselle myös mahdollisuuden satuttaa. Ilman tätä riskiä ei ole kuitenkaan mahdollisuutta rakastaa”, yksi parisuhdebloggareista Ulla Oinonen kertoo.