Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Pariisin asemies tappanut ainakin kaksi

 

Pariisissa kosher-ruokakaupassa panttivankeja pitävä asemies on tappanut ainakin kaksi ihmistä, kertoo uutistoimisto AFP:n lähde. Mies pitää useita panttivankeja kosher-ruokakaupassa.

Vahvistamattomien tietojen mukaan kyseessä olisi sama mies, joka ampui eilen poliisin. Jos näin on, hän ilmeisesti kuuluu samaan jihadistisoluun kuin miehet, jotka ampuivat 12 ihmistä Charlie Hebdo -satiirilehden toimituksessa toissapäivänä.

Ranskan poliisi on julkaissut etsintäkuulutuksen mustasta asemiehestä ja arabitaustaisesta naisesta eiliseen ampumiseen liittyen. Poliisin mukaan he ovat aseistautuneita ja vaarallisia. Miehellä on tiettävästi pitkä rikostausta.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

STT:n paikalla olevan toimittajan Heta Hassisen mukaan poliisi on sulkenut alueen sulkunauhoin. Paikalla on kymmeniä poliisiautoja, ja ambulansseja ajaa kohti tapahtumapaikkaa. Alueen koulut ovat sulkeneet ovensa.

Radio Dein Viikon debatissa islaminuskon vaikutuksesta Pariisin iskuihin keskustelemassa islam-asiantuntijat Jaakko Hämeen-Anttila ja Sylvia Akar. Viikon debatti suorana Radio Deissä keskiviikkona 14.1. klo 9-10. Uusinta klo 13-14 ja sunnuntaina 18.1. klo 20-21.

 
Dei, herätys, artikkeliban 7.2.- (1/2)