Päivi Räsänen kannanotossaan: Pride-ideologiasta on voitava keskustella

 
sateenkaarilippu-joka-on-ripustettu-kerrostalon-ikkunasta

Sateenkaarilippu symboloi pride-ideologiaa.

Kansanedustaja Päivi Räsänen julkaisi kolme vuotta sitten sosiaalisen median päivityksen, josta käynnistyi oikeusprosessi, joka jatkuu edelleen. Käräjäoikeudesta tuli vapauttava päätös, mutta käsittely etenee hovioikeuteen.

”Seison sanojeni takana. Pride- ilmiössä ei ole kysymys vähemmistön ihmisoikeuksista vaan seksuaalipoliittisesta ideologiasta”, Päivi Räsänen kirjoittaa kannanotossaan.

”Pride-tapahtuma kertoo olevansa ihmisoikeuksien, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon asialla. Nämä ovat hyviä, luovuttamattomia arvoja, jotka nousevat kristillisestä ihmiskuvasta. Jokainen ihminen on luotu Jumalan kuvaksi ja on siksi yhtä arvokas. Jokainen ihminen, missä tahansa vähemmistössä tai enemmistössä, on Jeesukselle rakas. Ihmisarvoa on tärkeää puolustaa.”

IK neliöb. vko 27-28.MJa

Räsäsen mukaan Pride-tapahtumassa on kuitenkin tosiasiassa kyse poliittisesta kampanjasta, joka poissulkee luonnontieteellisiä tosiasioita ja vastustaa Raamatusta nousevaa kristillistä ihmiskuvaa.

”Pride-ideologian tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta, lapsen oikeus äitiinsä ja isäänsä sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa.”

”Pohjimmiltaan ei ole kysymys heikossa asemassa olevien ihmisoikeuksista vaan valtaapitävän poliittisen, liike-elämän, median ja surullista kyllä jopa kirkollisen eliitin poissulkevasta ideologisesta tavoitteesta määritellä todellisuus ja moraali uudella tavalla”, Räsänen toteaa kannanotossaan.

Räsäsen mukaan Pride-tapahtumassa ihmisoikeuksia käytetään savuverhona, jonka takana ovat biologiselle todellisuudelle vieraat lakihankkeet sukupuolen moninaisuudesta, lasten transhoidoista sekä äitiyden ja isyyden korvaamisesta sukupuolineutraalilla vanhemmuudella.

”Pride-julistukset eivät muuta sitä tosiasiaa, että vain mies ja nainen voivat yhdessä saada lapsia. Suuri osa suomalaisista pitää avioliittoa edelleen vain miehen ja naisen välisenä. Tämä tosiasia tulee pystyä myös julkisuudessa sanomaan ja kuulemaan ilman vaientamista, ilman cancel-painostusta”, Räsänen muistuttaa.

Kansanedustaja Räsänen on erityisen huolissaan pride-ideologian kaventavasta vaikutuksesta sanan- ja uskonnonvapauteen, jotka myös ovat perus- ja ihmisoikeuksia.

”Toisinajattelijat, vaikkapa Raamatun ihmiskuvaan tai sukupuolen käsityksessään luonnontieteeseen nojautuvat, leimataan foobikoiksi tai vihaajiksi. Tällainen ei ole suvaitsevaisuutta vaan tämän ajan ideologista totalitarismia.”