Ihmisiä ja ilmiöitä: Koronatartuna oli viedä äänen lisäksi koko Tom Bollströmin elämän – ”Koin olevani Jumalan kanssa kasvokkain” Elämäntaito: Vatikaanin uusi dokumentti listaa ihmisarvon “raskaat loukkaukset” – Ihmisellä on oikeus elämään, ei kuolemaan

”Pahinta on välinpitämättömyys” – Tero perusti seurakunta- ja auttamisyhdistyksen, koska haluaa olla ”Jumalan nopean toiminnan joukoissa”

 

Tero Salon haaveammatti lapsena oli poliisi. – Se ei todellakaan toteutunut, mutta sitäkin enemmän olen joutunut poliisien kanssa tekemisiin. Ehkä se on Jumalan huumorintajua, hän nauraa. (Minna Salo) 

Tero Salon yhdistys on saanut mukavasti lahjoituksia työn tueksi.

Olen rauhallinen, iloinen ja rehellisyyden nimissä itsepäinenkin uskonveli Mänttä-Vilppulasta. 

 

Kalajoen Krist. opisto Neliöb. 8.-21.4.

Sydämelläni on ihmisten auttaminen, erityisesti ruoka-aputyö. Itselläni on rankka ja rikkinäinen menneisyys, johon on kuulunut huumeita, rikoksia ja vankilaa, joten tiedän, mitä kaikkea ihminen voi joutua kestämään. 

 

Tulin uskoon Kylmäkosken vankilassa vuonna 2014. Se ei tapahtunut suurella rytinällä vaan vähitellen. Olin Alfa-kurssilla, ja vankilalähetit rukoilivat puolestani. Sen jälkeen Raamatun sana alkoi ihmeellisesti avautua minulle. 

 

Kohokohta elämässäni on ollut löytää Jumalan siunaama puoliso Minna ja seurakuntatyö. Vuonna 2019 perustimme yhdessä Sinun seurakuntasi -yhdistyksen, jotta voisimme auttaa vähäosaisia. Toimimme Vilppulan keskustassa vastaanottokeskuksen ja kaupungin vuokratalojen välissä. Jaamme hävikkiruokaa ja tarjoamme avoimen olohuoneen, jossa jakaa iloja ja murheita. Tärkein työmme on tarjota ihmisille mahdollisuus antaa elämänsä Jeesukselle. 

 

Kuulumme Mäntän helluntaiseurakuntaan, mutta halusimme lisäksi perustaa yhdistyksen kuin Jumalan nopean toiminnan joukoiksi. 

 

Hämmästelen Jumalan hyvyyttä. Arkinen aherruksemme on ihmeessä ja siunauksessa elämistä. Lahjoituksia tulee jatkuvasti niin paljon, että jouduimme vastikään vuokraamaan toisen varastotilan. Saimme lahjoituksena myös kuorma-auton. 

 

Pahinta maailmassa on välinpitämättömyys. Jeesus muistutti, että kaiken, minkä teemme yhdelle vähäisimmistä, sen teemme hänelle. Ketään ei tulisi kohdella kuin yhteiskunnan saastaa vaan saada sielut voitettua rakkaudella. 

 

Tuhlaan eniten stressaamiseen. Siihen haaskaantuu ihan turhaa aikaa. Onneksi rukous on stressiin parasta lääkettä. 

 

Ihailen Jeesusta, vaimoani Minnaa ja Niilo Yli-Vainiota. Siinä on timanttinen kolmikko! Kenties taivaassa olemme kaikki yhdessä. 

 

Aiheet