Uutiset: Intialainen Vishal Mangalwadi toivoo länsimaiden palaavan koulujensa ja yliopistojensa kristillisille juurille

Operaatio Joulun Lapsi sai liikettä raamattukoululaisiin

 

HOPE-raamattukoululaiset ja Raamattukoulun johtaja Suvi Kankkunen (edessä keskellä) esittelevät Operaatio Joulun Lapsen avustuslaatikkoa.

Viimeisimmät viikot Suomen teologisella opistolla Hankoniemellä ovat sisältäneet ilmapalloja, laatikkoasun maalaamista, paljon puheluita ja vielä enemmän intoa hyvän asian puolesta. Romanian köyhimmille lapsille lahjapaketteja keräävä Operaatio Joulun Lapsi on saanut vipinää HOPE-raamattukoululaisiin.

Ensimmäistä kertaa Joulun Lapsen historiassa yksittäisten vapaaehtoisten lisäksi kokonainen raamattukoululuokka muodostaa hankkeen yhden aluetiimin. Yhdeksänhenkisen tiimin jäsenet saivat kukin keräyksen organisoinnissa oman, tärkeän vastuualueensa, joka määrittyi jokaisen persoonan ja vahvuuksien perusteella.

Aluekoordinaattoriksi valittu Pilvi Sulavuori katsoo hymyssä suin operaation etenemistä.
– Keräys on lähtenyt käyntiin hyvin. Laatikoita on mennyt kaupaksi ja olemme päässeet markkinoimaan Joulun Lasta monenlaisille ihmisille, Sulavuori summaa.

Janoinenlammas.fi neliöb.8.5.-4.6.

– Tiimi jalkautuu silloin tällöin ihmisten keskelle kertomaan hienosta mahdollisuudesta auttaa romanialaisia. Aloitimme lauantaina 5. lokakuuta Hangossa järjestetyssä Itämeri Maratonissa, jossa myönteistä huomiota kiinnitti etenkin taiteilemamme pakettipuku, mediavastaava Säde Kärki kertoo.

Opettavainen operaatio

HOPE-raamattukoulun johtaja Suvi Kankkunen on innoissaan siitä, että opiskelijat ovat osa operaatiota. Hän uskoo tiimityöskentelyn opettavan itsenäisyyttä ja vastuunottoa.
Myös Suomen teologisen opiston rehtori Simo Lintinen pitää olennaisena sitä, ettei opiskelu jää pelkäksi teorian pänttäämiseksi.
– Käytännössä toteutettavat asiat ovat tärkeitä ja tämä on loistava tilaisuus osallistua toisten hätään, Lintinen pohtii.
Opiskelijat itsekin ovat iloisia hankkeen kuulumisesta opetussuunnitelmaan.
– Operaatio Joulun Lapsi on mahtava väylä jakaa eteenpäin Jeesuksen rakkautta — ja näin myös Jumalan valtakuntaa, Säde Kärki linjaa.

 

 
Päivä artikkelibanneri 11.3.- 2024